Media

Ce trucuri de frumusețe are Ioana Năstase. “Sunt întrebată tot timpul”

Ioana Năstase este, fără dar și poate, o femeie frumoasă care nu-și arată vârsta. În ciuda statutului social și a resurselor financiare de care dispune, ea a mărturisit că nu face eforturi în această direcție, ba dimpotrivă, nu este dependentă de saloane cum ar crede unii.

Ce trucuri de frumusețe aplică Ioana Năstase

Soția lui Ilie Năstase are un corp de invidiat și la fel se poate spune și despre podoaba ei capilară. Părul negru și bogat, care strălucește ca în reclamele la produse de îngrijire o face pe Ioana să nu treacă neobservată pe nicăieri pe unde merge. Contrar așteptărilor, aceasta a declarat că nu folosește tratamente scumpe și nu merge la saloane de înfrumusețare. Folosește același șampon de zece ani, pe care îl comandă din Turcia, și își aranjează singură părul.

Ioana Simion a spus că spală părul o dată la trei zile și de fiecare dată îl clătește cu apă foarte rece, pentru a-l revigora și a-i da luciul. Asta este tot ce face soția lui Ilie Năstase pentru a-și menține sănătatea și frumusețea podoabei capilare.

Sunt întrebată tot timpul ce fac să am părul așa. Mare lucru, nu. Eu am grijă de el, nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane. Îl pieptăn doar atunci când îl spăl. Mă spăl cu același șampon de zece ani, pe care îl iau din Turcia, are multe vitamine. Îl spăl la trei zile, apoi mă clătesc cu apă foarte rece, pentru că asta îl revigorează și-i dă luciu. Acum 4 ani l-am avut foarte lung, până la mijloc, apoi m-am tuns până la umeri, e important să-l tunzi. Mă vopsesc o dată la trei luni, nu prea am fire albe, a spus Ioana Năstase pentru Click.ro.

Ioana Năstase se coafează singură

Soția lui Ilie Năstase a declarat că se coafează singură și sunt puține ocaziile în care merge la salon. Obișnuiește să-și aranjeze singură părul, profitând de faptul că acesta este bogat și ondulat, și se așază singur. Recunoaște că și genele bune au un rol în toată această ecuație.

Ioana a mărturisit că nu are probleme cu căderea părului pentru că asta se întâmplă pe bază de stres, pe când ea stă foarte bine cu psihicul. Femeia de afaceri a mai spus că nu este de acord cu extensiile și că le sfătuiește pe doamne să renunțe la ele și să-și lase părul să se regenereze singur.

Comments are closed.