Media

Ce decizie a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată a doua oară. Vedeta a început lupta

Mirela Vaida s-a arătat dezgustată de faptul că a fost pusă, pentru a doua oară, într-o situație periculoasă în spatele căreia a stat agresoarea Antoanela. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut apel public către autoritățile statului să ia măsuri pentru că ea nu se mai simte în siguranță. Totodată, Vaida a anunțat ce va face în această privință.

Mirela Vaida ia atitudine după ce Antoanela i-a distrus mașina

Prezentatoarea tv a anunțat că a discutat cu avocatul ei despre ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, când i-a fost distrus parbrizul mașinii în timp ce ea era în emisie. Mirela Vaida a explicat că va fi reprezentată în justiție, pentru a doua oară, de către același avocat. Vedeta spune că nu se mai teme, dar că s-a săturat să stea în această tensiune și vrea să o curme.

Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției, a declarat Mirela Vaida pentru Spynews.

Reamintim faptul că în urmă cu două zile, Mirela Vaida a fost victima unui nou atac, însă de data asta în mod indirect. Parbrizul mașinii i-a fost distrus în timpul în care vedeta tv se afla în emisie. Paznicul a fost cel care descoperit ceea ce s-a întâmplat, iar Vaida a fost anunțată în direct.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Mirela Vaida: Frica și șocul s-au transformat într-o luptă

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a mărturisit pentru sursa citată că nu îi mai este frică, dar a ajuns într-o situație de saturație și exasperare. Mirela Vaida a declarat că frica și șocul pe care le-a trăit anul trecut s-au transformat într-o luptă. Vedeta a precizat că lupta nu este cu agresoarea, ci cu statul român care nu o închide.

Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, potrivit spynews.

În urmă cu un an, Mirela Vaida a fost atacată în direct, când o femeie a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre ea. O fracțiune de secundă a făcut diferența dintre o tragedie și un final fericit. Mirela Vaida s-a ferit, iar bolovanul a spart platoul.

Comments are closed.