Media

Ce vârstă are Andi Constantin, burlacul de la Antena 1

Andi Constantin este bărbatul la care râvnesc multe femei din România. Unele au mers mai departe de atât și s-au înscris în emisiunea Burlacul pentru a-l cunoaște mai bine pe Andi și poate chiar pentru a începe o relație cu acesta. El este noul Burlac al emisiunii cu același nume de la Antena1.

Câți ani are burlacul Andi Constantin, de la Antena 1

Andi Constantin are 29 de ani și a devenit cunoscut odată cu participarea la Insula Iubirii, celebra emisiune de la Antena 1. După o perioadă în care a fost implicat în mai multe proiecte, tânărul s-a întors la postul de televiziune care l-a făcut celebru, de data asta în emisiunea Burlacul.

Nu mai puțin de 25 de tinere s-au înscris în emisiune pentru a-l cunoaște pe Andi și a-i fura inima. Pe de altă parte, și el spune că este pregătit să treacă la o altă etapă în viața lui, poate chiar la căsătorie. El a spus că a intrat în acest proiect cu gândul că se va însura.

Am vârsta de 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc, a spus Andi Constantin.

Burlacul Andi a mai apărut în emisiunea Insula Iubirii, în două sezoane, în rolul de ispită masculină. Ulterior, tânărul s-a înscris în competiția Survivor România de la Kanal D și a făcut parte din echipa Războinicilor.

Andi a jucat fotbal timp de 11 ani, după care a practicat karate, kempo și kick-boxing.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele, a mai spus Burlacul de la Antena 1.

Emisiunea Burlacul de la Antena 1, sezonul 2021, este prezentată de către Răzvan Fodor.

Comments are closed.