Magazin

Cea mai manipulatoare zodie. Te joacă pe degete cum vrea ea

Există o zodie pe cât de bună, pe atât de problematică. O zodie care stăpânește foarte bine arta manipulării și reușește să se joace cu vorbele astfel încât să te învăluie în mister și să te facă să te îndoiești de propria persoană. Este vorba despre zodia Scorpion.

Scorpionul – cea mai manipulatoare zodie

Scorpionii sunt maeștrii în manipulare și fac tot ce le stă în putință pentru a-și atinge scopul. Le place să lase impresia că sunt sensibili și deschiși, dar în realitate lucrurile stau exact pe dos. Sunt foarte misterioși, nu știi niciodată ce gândesc cu adevărat, ce simt și care le va fi următoarea mișcare.

Sunt pasionali, trăiesc totul la intensitate maximă și pretind de la ceilalți același mod de a fi. Nativii zodiei Scorpion dau dovadă de o tenacitate ieșită din comun, foarte iscusiți în a țese povești și contexte favorabile lor.

Sunt prieteni buni cu minciuna, atât de buni încât sunt capabili să te privească în ochi și să-ți spună ceea ce vrei tu să auzi, deși este un neadevăr.

Își pierd repede răbdarea, le place să descopere, să viziteze, să călătorească și o fac cu toată inima. Sunt persoane destul de solitare cărora nu le plac ieșirile în grupuri mari.

Scorpionii sunt periculoși

Se spune că nativii zodiei Scorpion sunt periculoși tocmai pentru că nu știi niciodată ce se ascunde în spatele zâmbetului lor. Le place să aibă un as în mânecă pe care să-l scoată când te aștepți mai puțin.

Scorpionii sunt răutăcioși și ranchiunoși. Dacă îi rănești acum ei îți vor reaminti asta sau te vor pedepsi pentru asta peste mult timp, cel mai probabil atunci când tu vei fi uitat că le-ai greșit.

Sunt greu de enervat, dar când se întâmplă reacționează urât, sunt aprigi la mânie și e bine să fugi din calea lor. Foarte greu ajung să își ceară scuze, iar dacă totuși o fac, vor avea grijă să-ți atragă atenția că din cauza ta au reacționat așa, tu ești vinovat, tu i-ai provocat. Niciodată nu o să-și asume cap-coadă o reacție.

Comments are closed.