Media

Cea mai mare dramă din viața Ginei Pistol! A ținut totul secret ani la rând

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra prezentatoare TV poate spune acum că este o femeie împlinită, de când iubește și este iubită și a devenit și mamă pentru prima dată. Cu toate acestea, trecutul încă o urmărește și nu poate uita drama prin care a trecut.

Gina Pistol a fost abandonată de mamă

Gina Pistol este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Celebra prezentatoare TV are o relație frumoasă cu Smiley și de curând au devenit și părinți, semn că lucrurile merg foarte bine între ei. Are o familie minunată, o carieră de succes, tot ce își poate dori un om.

Totuși, viața ei nu a fost deloc una ușoară. Chiar dacă acum radiază de fericire, iubita lui Smiley a trecut prin multe greutăți când era doar un copil. Artista nu a avut deloc o familie unită și nu a simțit cum e să îi aibă pe ambii părinți alături de ea, așa cum fiica ei se bucură de prezența lor acum.

Bunica Ginei a mărturisit în urmă cu câțiva ani că mama sa a lăsat-o în grija ei după doar trei zile de la naștere. În timp, după ce l-a mai născut și fratele prezentatoarei și ea a mai crescut, a început să petreacă mai mult timp cu ea. Bunica a fost cea care a încercat să o facă să înțeleagă că părinții sunt sfinți și nu merită să fie criticați.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei.

Gina Pistol s-a împăcat cu tatăl ei

Gina Pistol a declarat că pentru ea nu există cuvântul tată, pentru că nu ar fi avut deloc o relație bună cu părintele ei. Totuși, bunica prezentatoarei spunea că tatăl ei nu a abandonat-o, deși s-a recăsătorit, ci a avut mereu grijă de ea și s-a asigurat că are tot ce îi trebuie.

Între timp, Gina ar fi înțeles situația și a ajuns la sentimente mai bune față de părintele său. Au o relație frumoasă acum, păstrează legătura cât de des pot și s-ar vizita ori de câte ori au timp.

Comments are closed.