Știri Sănătate

Ceaiuri recomandate de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Fac minuni pentru cei care le consumă

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergeticieni din țară, care se bucură de mare succes. Sfaturile sale în materie de sănătate și leacurile pe care le recomandă sunt foarte utile, motiv pentru care ne-am gândit să prezentăm acum câteva ceaiuri despre care specialistul spune că fac minuni.

Leacuri-minune pentru slăbit

Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut și numerolog, oferă cele mai bune sfaturi în materie de sănătate și energii. Leacurile sale sunt de mare succes, bazate pe elemente naturiste. Cunoscutul bioenergoterapeut a oferit și trucuri pentru slăbit, pe care le-a testat pe propria ei piele.

Lidia Fecioru ajunsese la 90 de kilograme și atunci și-a dat seama că trebuie să se oprească și să ia măsuri. Soțul său îi reproșa că nu mai arată bine, că s-a îngrășat prea mult, așa că a decis să îi demonstreze că are ambiție și, când a slăbit, a decis să pună punct mariajului lor și să fie fericită în noua ei formă.

Pe lângă o dietă bine stabilită, cel care a ajutat-o cel mai mult a fost ceaiul-minune din dafin, un ingredient benefic pentru sănătatea noastră, dar mai ales pentru siluetă. Băutura se consumă pe parcursul întregii zile de trei ori pe săptămână, după care se face o pauză de șapte zile și se reia cura.

“Folosind un leac incredibil de simplu: un ceai obținut din combinația de frunze de dafin și bețe de scorțișoară. Ingredientele necesare pentru obținerea ceaiului sunt următoarele: 1 litru de apă, 1 băț de scorțișoară, 5 frunze de dafin. Fierbeți apa foarte bine, apoi adăugați scorțișoara și dafinul și lăsați amestecul la infuzat timp de un sfert de oră. După ce se răcește, puneți într-o sticlă, dar nu de plastic. Consumați o cană, în fiecare dimineață, pe stomacul gol.”, a explicat Lidia Fecioru.

Conform specialistului, ceaiul are și alte proprietăți: este foarte bun antiparazitar, este și antistres, dar ajută și la tensiunea arterială.

Ceai pentru întinerirea organismului

Lidia Fecioru a vorbit și despre un ceai care face minuni în organismul nostru și îl întinerește, precum și protejează toate organele. Este vorba despre levănțică, o plantă frumos mirositoare. Ceaiul de levănţică trebuie să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă și efectele se vor vedea imediat.

“La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar. Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.”, explică specialistul.

Comments are closed.