Știri externe

Cel mai ascuns regret al Prințului Philip, Diana n-a mai apucat să primească scrisoarea lui

Prințul Philip era foarte apropiat de Prințesa Dianna. În anii în care aceasta era încă în căsnicie cu fiul lui, prințul Philip încerca în secret s-o îmbărbăteze pe prințesa Diana, pe care a apreciat-o și mai mult după ce i-a dăruit doi nepoți.

La nașterea prințului Harry, Prințul Philip a cerut să aibă o conversație privată cu Diana. Deși supușii Reginei și chiar Charles s-ar fi impus, acesta mână de fier a ordonat să fie lăsați cei doi.

Nu se știe nici acum clar ce au vorbit cei doi, dar o angajată care era foarte apropiată de Prințesa Diana a povestit că acesta încerca s-o îmbărbăteze și îi dădea sfaturi să reziste la Casa Regală de dragul celor doi copii.

Prințul Philip i-a scris o scrisoare după ce a plecat din Regat

Prințul Philip a fost printre primii care a înțeles-o în spatele ușilor închise pe Diana și motivul pentru care a cedat și a plecat din Regat. Foști angajați ai casei regale au spus că acesta i-a tot trimis scrisori.

Însă n-a știut până înainte cu scurt timp de petrecerea accidentului fatal de la Paris că acestea nu ajungeau la Diana și că supușii Reginei nu expediau scrisorile și le distrugeau.

Mânios acesta s-a dus personal la un serviciu poștal și a lăsat o ultimă scrisoare care trebuia să ajungă la hotelul unde era Diana cazată, dar aceasta n-a mai apucat s-o citească.

Serviciul de securitate britanic a pus controlul pe camera Dianei din Paris și a preluat scrisoarea care a fost citită și distrusă. Un angajat apropiat al prințului spune că în corpul scrisorii acesta își manifesta profundul regret pentru ce i se întâmplă și o încuraja să își ducă mai departe misiunile umanitare.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.