Media

Cel mai mare regret al lui Tudor Chirilă. Ce nu a apucat artistul să facă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Marele cântăreț este extrem de controversat și face mereu comentarii și remărci la adresa autorităților din țară. Totuși, are și o latură extrem de sensibilă atunci când vine vorba de familie, mai ales despre tatăl său, cu care a avut o relație specială.

Nu și-a luat adio de la tatăl lui

Tudor Chirilă este extrem de sensibil când vine vorba despre tatăl lui. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu mai bine de douăzeci de ani, timp în care s-a gândit mereu la acesta și a analizat ce ar fi putut face alături de acesta în toți acești ani.

Tudor a fost foarte apropiat de tatăl lui și recunoaște că a fost meritul acestuia că a ajuns artistul de astăzi. Acesta l-a împins mereu de la spate și l-a ambiționat să studieze și să devină mai bun. El regretă acum că nu i-a fost alături în ultimele momente, că nu l-a apucat în viață și l-a văzut direct fără suflare, lucru ce l-a marcat complet și îl macină și acum.

“Pe tata nu am apucat să-l văd cum moare. Nu l-am ținut de mână, nu ne-am luat rămas bun. Și cred că e mai bine așa. De puțin timp am început să mă gândesc că pentru tatăl care pleacă e infinit mai greu decât pentru fiul care rămâne”, mărturisea Tudor.

Tudor Chiril[ a urcat pe scenă la 5 ani

Tudor Chirilă a fost un norocos, pentru că părinții lui au fost celebri și l-au ajutat mult în cariera sa. Încă de când avea doar cinci ani, a urcat pe scenă alături de mama sa și tatăl lui a fost cel de la carea moștenit talentul pentru scris.

Mama sa a fost Iarina Demian, actriță de teatru și film, dar și regizor și tatăl, Ioan Chirila, cronicar și jurnalist sportiv, autorul a 27 volume de publicistică. Cei doi au fost modelele de la care a învățat că trebuie să lupte dacă vrea să ajungă cineva și că nimic nu vine de-a gata.

“Ei au fost primele modele, de la ei am învățat ca trebuie să faci ceva ca să faci ceva.”, spunea Tudor.

Comments are closed.