Magazin

Cele mai capricioase zodii. Acești nativi sunt veșnic nemulțumiți

Numerologul Mihai Voropchievici vorbește despre cele mai pretențioase zodii. Pe unii nativi pur și simplu nu îi poți mulțumi, orice ai face pentru ei. Vezi dacă te numeri printre cei mereu deranjați, mereu cu pretenții mari de la oameni, de la viață.

Cele mai pretențioase zodii

Berbecul este mereu nemulțumit și își dorește mai mult. Nu reușește să se bucure de nimic, de prezent, pentru că este mereu în goana pentru a obține mai mult și visează la prea multe lucruri deodată. Chiar atunci când are parte de o reușită, se gândește cum să mai facă încă una și este într-un stres continuu.  Nu este niciodată suficient pentru el și este dispus să facă orice pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Luna Plină în Berbec 2021. Toate zodiile sunt afectate de acest eveniment

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai pretențioși nativi. Niciodată nu este mulțumit de ce are și, chiar dacă nu este așa, i se pare că alții au mai multe decât ei. Momentele și realizările mici pentru ei nu contează, consideră că ele vin în mod inevitabil. Ca să poată spune că au făcut ceva în viață, trebuie să fie vorba despre bani mulți, despre lucruri recunoscute de toată lumea.

În sfârșit Mercur iese din retrograd. Iată ce urmează să se întâmple cu zodiile

Gemenii au momente în care se simt mulțumiți, dar au momente când vor să schimbe ceva. Starea de satisfacție este schimbătoare, nu durează, e ceva aparent, înșelător. Gemenii se mobilizează mereu foarte repede, reacționează rapid în orice situație, dar când vine vorba despre satisfacție, parcă niciodată nu au parte de ea.

Nativii cei mai nemulțumiți

Numerologul Mihai Voropchievici spune și despre Capricorni că niciodată nu au parte de satisfacții și asta doar din vina lor.  Niciodată nu simte că are destui bani sau suficienți bani strânși pentru zile negre. Pun mereu răul înainte și se gândesc că vor veni vremuri grele, când vor avea nevoie de mulți bani și pur și simplu nu vor avea de unde să facă rost de ei.

Nici Vărsătorii nu se lasă mai prejos când vine vorba despre pretenții. Se plictisesc foarte repede și nu le place rutina, vor mereu ceva nou și simt nevoia de apreciere. Dacă nu se simt vedete în locurile în care merg, nu vor sta prea mult sau vor face ceva ca să atragă atenția. Spre deosebire de ceilalți nativi, știu, totuși, să se bucure de moment.

Comments are closed.