Magazin

Cele mai frumoasă urări de Sfinții Petru și Pavel. Mesaje frumoase pentru toți cunoscuții

Sfinţii Petru şi Pavel sunt prăznuiţi în data de 29 iunie, imediat după perioada în care s-au sărbătorit și Rusaliile. Este o sărbătoare marcată cu cruce roşie în calendarul ortodox şi o zi în care foarte mulţi români îşi celebrează onomastica, motiv pentru care ne-am gândit să vă sugerăm câteva modele de urări pentru toți cei dragi.

Urări pentru cei dragi de Sfinții Petru și Pavel

Cu ocazia zilei Sfinților Petru și Pavel, ne-am gândit să vă punem al dispoziție mai multe mesaje și urări pe care să le trimiteți celor dragi. Pe lângă un cadou frumos, câteva gânduri bune nu strică deloc, mai ales dacă nu puteți fi alături de ei fizic. Astfel, vor vedea că nu ați uitat de ziua lor și vă gândiți la ei în această zi mare.

Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela.

  • „Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”
  • „De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!

  • De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!
  • „De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

Mesaje Petru și Pavel

  • „Dragă Pavel, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pământ. La multi ani!!”
  • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!
  • „Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”
  • Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă…La Mulți Ani!

 

Comments are closed.