Magazin

Cele mai mincinoase zodii. Ei sunt cei care mint de îngheață apele

Zodiile diferă între ele prin diferite aspecte ale comportamentului. Astăzi vom analiza cât de mult mint unii nativi, ca să știm de cine să ne ferim în anumite situații. Astrele s-au aliniat și au stabilit că ei trebuie să fie mai mincinoși decât ceilalți și că nu poți avea încredere în ei sub nicio formă.

Zodii mincinoase

Racii sunt unii dintre cei mai mincinoși nativi. La prima vedere nu ai crede despre ei că sunt necinstiți, dar când apuci să îi cunoști și începi să faci planuri cu ei, îți dai seama că nu te poți baza și că nu vor respecta nicio promisiune pe care o fac.

Vezi și: Blestemul zodiilor. Trăsătura care îți poate distruge viața socială și cea de cuplu

E drept că uneori mint pentru a ieși din situații neplăcute și pentru a evita să iasă la iveală faptele lor, dar nu prea le place să spună adevărul. . Minciunile lor sunt consecinţa nesiguranţei pe care o simt, pentru că mai mereu sunt stresați și nervoși și nu își pot susține punctul de vedere așa cum trebuie.

Nici Scorpionii nu sunt prea serioși și de încredere. Acest nativ are o imaginaţie bogată, iar acest lucru îl ajută mult să îşi susţină minciunile. Scorpionii sunt destul de suspicioşi şi neîncrezători în alte persoane, tocmai pentru că ei sunt aşa, motiv pentru care, de multe ori, îi acuză pe ceilalți că le ascund adevărul, când de fapt ei sunt experți în așa ceva.

Citește și: Ce caută fiecare zodie într-o relație. Ce calități trebuie să aibă partenerul perfect

Cele mai perverse zodii

Leilor le place drama şi nu este de mirare că excelează în teatru. Când povestesc ceva, ar trebui să fii foarte atent la declarațiile lor, pentru că majoritatea sunt false și s-ar putea să te inducă în eroare și să nu mai știi care este adevărul. Pun preţ pe armonie şi uneori recurg la minciună pentru a evita tensiunile și certurile, dar nu se gândesc că așa doar complică situația.

Capricornii sunt practici şi serioşi. Nu te-ai putea gândi niciodată că ei pot spune o minciună, pentru că sunt mult prea calculați. Ei mint doar când au nevoie să obţină ceva sau să iasă din situaţii în care nu doresc să fie, pentru a evita o situație care le strică imaginea.

 

 

Comments are closed.