Magazin

Cele mai posesive zodii. Lidia Fecioru ne avertizează: nu e de trăit cu ele!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru face cele mai interesante previziuni și ne vorbește mereu despre zodii și astre. De la specialist aflăm acum care sunt cele mai periculoase zodii, extrem de posesive și care fac obsesii grele pentru cei dragi. Nu e de trăit cu astfel de oameni!

Cei mai posesivi nativi

Lidia Fecioru a vorbit despre cât de posesivi și obsedați sunt unii nativi. Fiecare zodie în parte are modul ei unic de a-și demonstra iubirea, însă acești nativi exagerează uneori și au tot felul de ieșiri nepotrivite. Ar trebui evitați cât de mult posibil, pentru că nu iese nimic bun din asta.

Lidia Fecioru spune că Balanțele sunt unele dintre persoanele care, pur și simplu, tânjesc după dragoste. Sunt atât de obsedați uneori de partenerul de viață, încât ajung să cerșească atenția acestuia. Totuși, nu se mulțumesc cu puțin și au pretenții prea mari pentru cât merită.

”Sunt persoanele care tânjesc după dragoste. Ele întotdeauna își vor dori o relație la egalitate. Oferă mult, dar și pretind mult. Își doresc iubirea atât de mult încât uneori pot să o și cerșească, dar nu vă iluzionați nu se mulțumesc niciodată cu puțin”, spune Lidia Fecioru.

Zodiile obsesive

Lidia Fecioru spune că Scorpionii sunt cei mai periculoși, mai ales când vine vorba despre iubire. Nativii acestei zodii sunt posesivi și acaparatori și nu se vor da înlături până nu obțin totul. Sunt greu de iubit, așa că cei slabi nu ar trebui să se încurce cu un asemenea partener.

”Dragostea unui Scorpion nu este pentru persoanele slabe de înger. Ei sunt posesivi și acaparatori. Vor totul! Sunt galanți, sunt darnici, sunt carismatici și, da, destul de mândri”, adaugă bionergoterapeutul.

Unii dintre cei mai buni parteneri sunt Săgetătorii, care iubesc mult și dau totul într-o relație. Acești nativi știu să aibă grijă de o relație și răbdarea este punctul lor forte. Nu grăbesc lucrurile atunci când simt că nu este cazul și au nevoie de un partener simplu, pe măsura lor, alături de care să evolueze și să creeze lucruri frumoase, mărețe.

”Are foarte multe de oferit și știe că orice relație adevărată merită așteptată. Prin urmare el nu se prea grăbește și are rezerve de răbdare foarte mari. Nu renunță pentru oricine la independența sa. Are nevoie de cineva care vine la momentul potrivit, să crească împreună. Poate scoate ce e mai bun dintr-un partener”, mai spune Lidia Fecioru.

Comments are closed.