Media

Celebra Catherine Zeta-Jones face film în România. Cu ce actori români lucrează soția lui Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a venit în România unde vor avea loc filmările pentru seria Wednesday, un serial care va fi o continuare al celebrului proiect Familia Addams. Soția lui Michael Douglas a făcut un video pe Instagram din prima zi de filmare. Actrița s-a filmat complet nemachiată, înainte de răsăritul soarelui, și le-a spus fanilor că este în București și se pregătește pentru o zi de filmări.

Catherine Zeta-Jones filmează în România pentru seria Wednesday

Celebra actriță a făcut un video pentru fanii săi de pe rețelele de socializare în care a anunțat că se află în București pentru filmări. Catherine Zeta-Jones a vorbit în termeni apreciativi despre Capitala țării noastre care a adoptat-o pentru o perioadă.

Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!, a spus actrița Catherine Zeta Jones.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Despre venirea în România, celebra actriță a vorbit încă de acum câteva luni, când a fost prezentă la Premiile Emmy. Atunci Catherine Zeta-Jones a declarat că este pe punctul de a lucra în România, foarte încântată să colaboreze cu marele regizor Tim Burton, precum și cu alți actori cu care a mai lucrat în trecut. Diva a spus atunci că îl cunoaște și pe designerul de machiaj și de costume și că abia așteaptă să-l revadă pe Luis Guzman, cu care a făcut echipă în Traffic.

Doi actori români vor juca alături de Catherine Zeta-Jones

Cei doi actori români care au primit rol în filmul lui Tim Burton și care vor fi colegi de platou cu Catherine Zeta-Jones sunt George Burcea și Victor Dorobanțu. Ei vor juca în Wednesday, care va fi o continuare a celebrului serial american Familia Addams.

Burcea va juca rolul majordomului Lurch, Victor Dorobanțu îl va portretiza pe Thing, în timp ce actorul Isaac Ordonez va fi Pugsley.

Recent, producției lui Tim Burton i s-a alăturat actrița Gwendoline Christie care va juca rolul directoarei Larissa Weems.

Serialul Wednesday va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările vor avea loc numai în România. Seria va avea opt episoade și se va concentra pe anii de studenție ai lui Wednesday Addams, la Academia Nevermore și pe încercările tinerei de a opri o crimă monstruoasă ce i-a terorizat orașul.

Comments are closed.