Știri externe

Celebrul fotbalist Pele, operat de urgență! Cum se simte acum, după o intervenție grea

Celebrul fost fotbalist Pele a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani și se pare că are mari probleme de sănătate. Sportivul a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic dur. În scurt timp a ajuns pe masa de operație și a trecut printr-o intervenție destul de complicată.

Pele, operat la colon

Pele se află în spital de şase zile. Celebrul fotbalist trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza problemelor de sănătate și se pare că acestea nu îi dau pace. După un control amănunțit, a fost diagnosticat cu o afecțiune grea la colon, motiv pentru care a ajuns direct pe masa de operație.

El a fost internat la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, unde medicii i-au găsit o tumoră pe colon. Imediat, aceasta i-a fost extirpată. În acest moment se simte bine și este fericit că a dat peste o echipă de specialiști, dar și că are familia alături.

”Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută.

Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a transmis Pele pe pagina sa oficială de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

Pele a dezvoltat o depresie

Inițial, Pele a anunțat pe contul său oficial de Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii, că a mers la spital doar pentru un control de rutină. Se auzise că a leșinat și a ajuns într-o stare destul de gravă, dar el a ținut să precizeze că nu este adevărat și că nu a putut să-și facă analizele până acum din cauza situației dificile la nivel mondial.

Încă de anul trecut, Pele a avut mai multe complicații. Anul trecut, fiul lui spunea că are probleme cu un șold și că nu s-a recuperat după operație și are nevoie de un cadru de susținere pentru a se putea deplasa. La multe apariții publice, Pele folosește un scaun cu rotile, pentru că are nevoie mereu de susținere, iar din această cauză evită să mai iasă din casă, fiindu-i rușine cu stadiul în care este. Mai mult, a dezvoltat și o depresie din acest motiv.

Comments are closed.