Media

Celia are probleme grave după naștere. Vedeta are complicații mari la inimă: “Am fost diagnosticată cu…”

Celia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este o femeie împlinită, cu o carieră de succes și o familie minunată, dar care acum se confruntă cu probleme grave. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, s-a ales cu complicații dificile, una dintre ele fiind chiar la inimă.

Celia are probleme cardiace

În urmă cu patru luni, Celia a adus pe lume o fetiță, al doilea copil al său. Nașterea a fost una normală, fără probleme, dar a avut ceva complicații pe timpul sarcinii, care acum au repercusiuni. Artista a încercat să țină lucrurile sub control, dar complicațiile nu au putut fi evitate.

Vezi și: Celia, adevărul despre sarcină. Prin ce chinuri a trecut cântăreața

Totul s-a complicat în ultimul trimestru de sarcină, iar situația a mers spre și mai rău. Artista a descoperit o clinică ce a ajutat-o să își pună la punct sănătatea, iar acum se simte mult mai bine, dar trebuie să urmeze un tratament și să rămână sub stricta supraveghere a medicilor mergând la controale periodice. Îi sfătuiește și pe fanii ei să facă la fel și să nu lase nimic să treacă peste ei.

„V-am mai zis că în sarcină am avut ceva probleme cu inima. Am fost descoperită cu extrasistole ventriculare, însă numărul lor a crescut destul de mult. Am ajuns la peste 9000 de extrasistole în ultimul trimestru, ceva probleme la inimă. Mă bucur din toată inima că am descoperit o clinică. Vă recomand să țineți sub supraveghere inima, cu atât mai mult dacă aveți ceva probleme, dacă simțiți palpitații”, a spus Celia.

Celia a pierdut o sarcină

Celia este o mamă fericită și o femeie pe deplin împlinită acum. A avut o sarcină destul de grea, dar a reușit să o ducă la sfârșit cu bine și acum se bucură de familia ei. Totuși, a trecut prin multe greutăți până a reușit să devină mamă pentru a doua oară și a suferit mult.

Citește și: Celia a fost victima depresiei postnatale. Cum s-a vindecat artista

Cu ceva timp înainte de a rămâne însărcinată cu fetița ei, Celia a trecut prin clipe de groază, pentru că a mai fost pe punctul de a fi mamă. Atunci când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina. Aceasta s-a luptat cu o depresie puternică și a refuzat să vorbească despre cele întâmplate, dar s-a ridicat cu ajutorul rugăciunilor și al medicilor.

“Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta.”, spunea Celia.

Comments are closed.