Media

Cerințe speciale la nunta anului. Ce superstiție are fosta soție a lui Borcea

Bat clopote de nuntă pentru fosta soție a lui Cristi Borcea. Alina se căsătorește peste câteva zile. Marele eveniment are loc în Statele Unite ale Americii, acolo unde Alina s-a mutat după divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea. Pregătirile pentru eveniment sunt pe ultima sută de metri.

Cerințe speciale la nunta Aline Vidican cu Claude Senhoreti

Marele eveniment are loc joi, 26 august, la o sală exclusivistă de evenimente din Boca Raton, South Florida, iar petrecerea nu va dura mai mult de ora 00.30, date fiind condițiile impuse de autorități în SUA, în contextul pandemiei.

Potrivit Spynews, mirii au impus o condiție pentru cei care le vor fi alături în ziua cea mare. Toți invitații trebuie să vină îmbrăcați în negru, pe modelul dress code black tie. Doar mirii vor fi îmbrăcați în alb.

Se pare că mireasa respectă obiceiul de la noi din țară, unde se spune că la petrecerea de nuntă numai mireasa se îmbracă în alb, eventual și mirele, dar nimeni altcineva.

O altă regulă stabilită de către miri este că nuntașii nu dau dar la masă, dar sunt invitați să doneze în trei conturi. Unul pentru luna de miere a însurățeilor, celălalt pentru a susține cariera mirelui care este pilot de curse, iar al treilea pentru consumație.

Cerințe speciale la nunta anului. Ce superstiție are fosta soție a lui Borcea

Evenimentul va avea loc joi, 26 august într-un restaurant care funcționează într-o clădire istorică foarte veche, realizată de către un celebru arhitect american pe nume Addison Mizner în anul 1926.

Alina Vidican va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Cristi Borcea, cu care are doi copii.

Cum l-a cunoscut Alina Vidican pe milionarul din Brazilia

După divorț, Alina și cei doi copii s-au mutat în SUA. La cinci ani de la separarea de Borcea, Alina s-a logodit cu un milionar de origine braziliană. Cei doi s-a cunoscut în ziua în care Alina a ajuns la el ca să-și cumpere o mașină.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor, a declarat o sursă apropiată Alinei, potrivit Fanatik.

Și Claude, viitorul soț al Alinei Vidican, a mai fost căsătorit o dată și are doi copii în vârstă de 20 respectiv 22 de ani.

Comments are closed.