Media

Chef Florin Dumitrescu a explicat ce s-a întâmplat de fapt în finala Chefi la Cuțite

Chef Florin Dumitrescu a făcut un video live pe YouTube, pentru a lămuri mai multe nemulțumiri ale fanilor Chefi la Cuțite.

Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele emisiunii

Mulți fani care îl urmăresc pe Florin Dumitrescu pe canalele de socializare i-au reproșat acestuia că nu și-a susținut proprii concurenți în finala Chefi la Cuțite. De altfel, cei trei chefi care concurează în emisiunea de la Antena 1 au fost aspru criticați pentru că au dat de înțeles că atât Ștefan Borleanu, semifinalistul echipei albastre, cât și Cătălin Amarandei, finalistul lui Dumitrescu, nu ar ști să dea gust mâncării precum o făcea Narcisa Birjaru, cea care a câștigat.

Pentru a justifica această afirmație, în timpul live-ului făcut pe YouTube, Chef Florin Dumitrescu a explicat că el însuși multă vreme a gătit corect din punct de vedere tehnic, însă “nu știa să mănânce”. Abia când a lucrat la un restaurant din Italia, un bucătar de acolo i-a atras atenția că atât timp cât nu știe să savureze mâncarea nu va găti cu adevărat cu gust.

“Gătim foarte bine tehnic, dar în momentul în care începem să gătim noi ca bucătari, încercăm să reproducem cumva amintirea noastră. Restaurantele românești de astăzi încearcă să reinterpreteze mâncărurile noastre. Băieții ăia încearcă să pună o mâncare frumoasă, dar cu gust. Și credeți-mă că este foarte greu”, spune chef Dumitrescu.

Renumitul bucătar a explicat că trebuie să apreciem bucătăria românească și că nu este rușine să gătim mâncăruri tradiționale.

Tot în cadrul filmării live, Chef Florin Dumitrescu a ținut să critice comportamentul internauților. El a explicat că mulți dintre concurenții Chefi la Cuțite au suferit enorm din cauza comentariilor de pe rețelele de socializare.

“Un om care se expune la televizior, la o emisiune, își pune sufletul pe tavă și ajunge să fie înjurat, i se pun în evidență doar lucrurile negative. Și omul acela ajunge să aibă o problemă reală. Ce facem in social media, transpunem în viața reală, iar omul acela devine o legumă”, a explicat Florin Dumitrescu.

Critici dure la adresa lui Chef Florin Dumitrescu

În ciuda explicațiilor lui Dumitrescu legate de negativismul de pe internet, după live, o mulțime de comentarii au apărut pe pagina sa, el fiind aspru criticat de către fanii emisiunii, pentru finala Chefi la cuțite.

Cine a fost concurentul surpriză al sezonului 9

Deși puțini erau cei care se așteptau ca Narcisa să fie marea câștigătoarea Chefi la Cuțite, un alt concurent a fost fost surpriza sezonului. Conform spuselor lui Chefi Florin Dumitrescu, cel căruia nu i-a dat nicio șansă a fost Keed. Cu toate acestea, cântărețul a ajuns în semifinala concursului, impresionând la dueluri cu rețetele sale.

Keed are canal de YouTube, pe care prezintă rețetele realizate în emisiunea Chefi la cuțite.

“Dacă vreți să susțineți un bucătar tânăr român în devenire, urmăriți-l pe Keed”, a transmis Dumitrescu în timpul live-ului de pe Youtube.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.