Media

Chef Florin Dumitrescu, pe punctul de a-și îndeplini cel mai mare vis! Nimeni nu se aștepta la asta

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră. Participarea la Chefi la Cuțite i-a adus și mai mulți fani de-a lungul timpului, dar talentul său și dragostea pentru bucătărie sunt cele care l-au adus acolo unde își dorea. Deși are tot ce își dorește, o familie perfectă și o carieră de succes, îi lipsește ceva necesar. A reușit să își îndeplinească parțial și acest vis.

Florin Dumitrescu a luat examenul teoretic

Chef Florin Dumitrescu a reușit să-și îndeplinească unul dintre cele mai mare visuri pe care le-a avut în această viață. Astfel, a reușit să ia examenul teoretic pentru permisul de conducere, urmând ca în august să susțină și proba fizică. Fiind foarte apropiat de fanii săi, le-a transmis acestora prin intermediul unei postări în mediul online că este foarte fericit că a reușit să facă și acest pas important pentru el și că în curând va deveni șofer cu normă întreagă și își va etala talentul în condus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)


Deși este un bărbat în toată firea, care călătorește și este mai mereu pe drumuri, nu deținea permis de conducere. Nu mulți știau asta, pentru că nu a vorbit prea mult despre acest subiect. Întrebat, totuși, de multe ori de către apropiați de ce nu s-a gândit să facă școala se șoferi, spunea că nu a simțit nevoia să conducă o mașină, dar se pare că pofta a venit în timp.

Fanii au fost foarte încântați când au aflat de reușita bucătarului preferat și i-au urat numai de bine. În urmă cu o zi, el i-a anunțat că urmează să susțină examenul și i-au ținut pumnii, mulțumindu-le acum. L-au încurajat cum au putut pentru a reuși să ia și examenul practic. Nu va fi o problemă pentru el, având în vedere că este un bărbat ambițios și mereu a realizat ce și-a dorit.

“ADMIS! mulțumesc tuturor pentru susținere 💪💪💪”, a scris Florin pe Instagram.

Comments are closed.