Media

Chefi la cuțite 2021. Cine este Victorina Matveev, concurenta care a ratat finala. Date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Chefi la cuțite – sezonul 9. Cine este Victorina Matveev, concurenta care a fost eliminată în ultimul battle al show-ului culinar. Victorina a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Pasiunea pentru bucătărie nu are nicio legătură cu job-ul Victorinei de la Chefi la cuțite.

Cine este Victorina de la Chefi la cuțite

Victorina Matveev de la Chefi la cuțite are 37 de ani și este polițistă. Puțini sunt cei care știu că ea are origini rusești. Victorina este căsătorită, are doi copii și locuiește în Satu Mare. Meseria de polițist îi ocupă mare parte din timp, dar chiar și așa, ea găsește resurse ca să-și satisfacă pasiunea pentru gătit.

Am finalizat academia de poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia. Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Brad Pitt și Angelina Jolie, spunea Victorina într-un interviu.

Viața concurentei nu a fost deloc ușoară. După ce a murit tatăl ei, a fost nevoită să muncească pentru a avea grijă de mama ei și pentru a-și continua studiile.

Timpul a trecut, iar în paralel cu activitatea în Poliție, Victorina și-a dezvoltat pasiunea pentru gătit. Așa se face că s-a înscris în competiția Chefi la cuțite unde nu credea că va ajunge prea departe, dar iată că s-a întâmplat contrariul, în favoarea ei.

Citește și: Cine este Keed de la Chefi la cuțite

Luni și marți au loc semifinalele competiției Chefi la cuțite – sezonul 9 de la Antena 1. Miercuri, 16 iunie 2021, este marea finală a emisiunii. Aflăm împreună cine este concurentul care intră în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro.

Concurenți eliminați la ultimul battle de la Chefi la cuțite – sezonul 9

Duminică, 13 iunie 2021, Antena 1 a difuzat ultimul battle al concursului Chefi la cuțite, sezonul 9. Doi concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea au fost eliminați și au ratat, astfel, semifinalele.

Din cei 11 concurenți, 9 s-au calificat în semifinale. Victorina Matveev și Dorin Voiasciuc au fost eliminați.

Comments are closed.