Media

Chefi la cuțite, sezonul 9: Cine este Keed: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Keed este unul dintre concurenții Chefi la cuțite care a demonstrat chefilor că are abilități de bucătar, promite mult și chiar are șanse să câștige sezonul 9 al show-ului culinar. Keed este artist în online, iar modul în care a ajuns concurent Chefi la cuțite este unul surprinzător.

Cine este Keed, concurentul Chefi la cuțite

Keed, pe numele său real David Ioniță, are 32 de ani, este de loc din Călărași, dar s-a mutat de mai mulți ani în București. Este cunoscut în mediul online ca și cântăreț. Keed este trapper în trupa Șatra B.E.N.Z., iar prima piesă a scos-o la vârsta de 16 ani.

Până să se dedice muzicii, tânărul a fost plecat de mai multe ori în străinătate, unde a avut tot felul de joburi. La un moment dat și-a dat seama că muzica este cea care îl reprezintă și ceea ce vrea să facă în viață.

Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani. Am schimbat fața industriei muzicale românești. Fără nicio modestie. Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică, a povestit Keed la Wowbiz.

Keed a făcut o piesă inspirată din show-ul culinar Chefi la cuțite de la Antena 1. Mulți dintre fanii emisiunii i-au spus că piesa merită să devină imnul Chefi la cuțite.

Cum a ajuns Keed la Chefi la cuțite

Keed s-a înscris în emisiunea Chefi la cuțite, după ce a urmărit mai multe sezoane și a fost captivat de tot ce se întâmplă în emisiune. După cum chiar el a povestit, pasiunea pentru gătit a fost mai întâi o nevoie, pentru că se săturase să mănânce sandvișuri, apoi a descoperit show-ul culinar și a început să experimenteze tot felul de rețete.

Keed este în echipa lui Chef Florin Dumitrescu și are șanse mari să câștige marele premiu din acest sezon.

Duminică, 13 iunie 2021, are loc ultimul battle din sezonul 9 Chefi la cuțite. Luni și marți vor fi difuzate semifinalele show-ului culinar, iar miercuri va fi marea finală. Vom afla atunci care este concurentul câștigător Chefi la cuțite sezonul 9, cel ce va intra în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro.

În competiție au mai rămas: Narcisa, Valentina și Alex din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, apoi Victorina, Elena, Ricky și Dorin și echipa lui chef Sorin Bontea și Cătălin, Keed, Florin și Ștefan din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Comments are closed.