Știri externe

Cinci persoane au decedat după ce un elicopter s-a prăbușit în Cuba

Un avion militar s-a prăbușit vineri între provincia Holguin şi Guantanamo din cuba, iar toți pasagerii de la bord au decedat pe loc. Informația a fost confirmată de ministrul Forțelor Armate de la Havana.

Nimeni nu a supraviețuit tragicului eveniment din Cuba

Ministerul Forțelor Armate de la Havana a confirmat printr-un comunicat de presă că cinci persoane au decedat după ce un elicopter militar s-a prăbușit pe un deal.

În acest moment autoritățile din Cuba au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele acestui eveniment nefericit. Oficialii nu au oferit prea multe detalii deocamdată.

“O comisie a Ministerului Forţelor Armate Revoluţionare desfăşoară o anchetă asupra cauzelor accidentului”, a precizat comunicatul fără să ofere detalii suplimentare.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Acesta nu este primul accident de acest gen din Cuba. Ultimul astfel de eveniment grav a avut loc la data de 18 mai 2018, când un avion Boeing 737-200 s-a prăbuşit imediat după ce a decolat de pe aeroportul din Havana.

Din nefericire atunci au murit 112 persoane și o singură pasageră a supraviețuit ca prin minune. Ancheta pe care autoritățile au deschis-o la acle moment a stabilit că problema a survenit de la  mai multe erori în calcul greutăţii şi “centrării” aparatului. A fost una dintre cele mai mari tragedii care s-au petrecut în această țară.

Un alt accident aviatic grav a avut loc în Cuba în anul 2017 când un avion de fabricație rusească s-a prăbușt în regiunea muntoasă Artemisa. Atunci opt militari cubanezi și-au pierdut viața.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *