Magazin

Cinci zodii care mint de ingheata apele. Fereste-te de ele

Astrele va vor dezvalui cele mai necinstite semne ale zodiacului, apoi veti intelege la ce sa va asteptati de la ele. Uneori, cei mai fermecatori oameni se dovedesc a fi cei mai buni mincinosi.

Iata cele cinci zodii care mint cel mai mult:

Gemenii

Gemenii actioneaza intotdeauna in functie de situatie. Nu va mirati ca uneori mint in functie de circumstantele lor.

„Cunoscut drept cel mai mincinos semn al zodiacului, Gemenii tind sa distorsioneze adevarul atunci cand lucrurile merg prost”, spune astrologul. „Cu toate acestea, ei fac aceste lucruri de dragul pastrarii calmului si a mentinerii relatiilor cu ceilalti. Cand totul este in ordine, acestia sunt fiabili si informativi. ”

Amintiti-va ca pot minti cu usurinta si stiti ca sunt dispusi chiar sa va sustina in caz de „probleme urgente”.

Citește: Horoscop Rune GEMENI

Rac

Nu se observa imediat, dar Racii nu sunt intotdeauna complet sinceri. „Racul merge inainte si inapoi si deseori minte pentru a-si ascunde faptele gresite”, spune astrologul. „Racii rareori sunt prinsi in minciuna, ei sunt de obicei considerati purtatori de informatii importante si adevar.”

Acum ca stiti acest lucru, Racii pot sublinia adevarul, dar intrebati-va daca-l mai credeti.

Citește: Horoscop Rune Rac

Leu

Leul este cunoscut ca protectorul ego-ului sau. Uneori, din pacate, el poate rataci, mergand pe o linie fina de adevar.

„Intr-o zi proasta, un adevarat Leu poate fi prea sincer. Cu toate acestea, daca un Leu simte un indiciu de pericol, el poate manipula si minti pentru a se simti superior celorlalti ”, spune astrologul. Leul este adesea prins intr-o minciuna, chiar daca i se pare ca este invizibil. Daca prietenul tau Leul este deosebit de nelinistit si isi ascunde ochii, fii sigur ca te minte.

Citește Horoscop Rune Leu

Balanta

Balana se da dupa cum bate vantul. Vrea sa aiba intotdeauna dreptate, dar minte de cele mai multe ori. „Cand Balanta este dezechilibrata, se abate de la adevar si minte foarte mult. Evitati sa-i spuneti prea multe lucruri despre voi. Atentie, Balanta nu are scrupule ”, spune astrologul.

Balantele nu tolereaza confruntarea si mint pentru a o evita.

Citește Horoscop Rune Balanță

Scorpion

Scorpionii au un talent extraordinar de a ascude adevarul. „Scorpionul spune in mare parte adevarul, dar daca minte, stie cum sa ascunda si sa ingroape adevarul in nisip”, spune astrologul.
Fiti atenti cand ascultati povestile lor complicate si detaliate. Poate ca sunt buni povestitori, dar minciunile nu duc prea departe.

Indiferent daca este o necesitate sau un mecanism de gestionare a emotiilor, anumite semne zodiacale mint mai bine decat altele. Fie ca esti prieten sau partener al lor, fie ca tu esti unul dintre aceste semne, este important sa stii ce provoaca minciuna. Odata ce ati inteles acest lucru, trebuie sa va intoarceti la realitate si in primul rand sa intelegeti de ce mintiti. Desi aceasta este uneori o optiune excelenta, exista optiuni mai bune.

Citește: Horoscop Rune Scorpion

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.