Știri externe

Cine a fost Halyna Hutchins, regizoarea împușcată mortal de Alec Baldwin. Avea o carieră în ascensiune și era o femeie de succes

A avut loc un incident extrem de grav pe platourile de filmare de de la Rust, din New Mexico. Actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, director de imagine. Celebra femeie a murit pe loc și medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Era tânără, celebră, cu un viitor strălucit în față.

Halyna Hutchins, viață de poveste

Halyna Hutchins a plecat din această lume la doar 42 de ani. Regizoarea ucisă de Alec Baldwin era considerată una dintre vedetele în ascensiune ale lumii cinematografice americane și cariera ei era într-o continuă ascensiune. Celebra femeie lucra acum pentru un film de succes și nu se gândea că va avea parte de un așa sfârșit.

Halyna s-a născut în Ucraina, în 1979 și a crescut într-o bază militară sovietică, unde s-a format din toate punctele de vedere. A urmat cursurile Universității Naționale din Kiev, iar în primii ani de carieră a lucrat ca jurnalist de investigații. A scris unele dintre cele mai interesante materiale pentru presa internațională și era recunoscută și pentru acest domeniu.

Tânăra a decis să își încerce norocul și în domeniul cinematografiei. Astfel, ea s-a înscris la Conservatorul Institutului American de Film în 2013 unde a obținut o diplomă de Master in Fine Arts doi ani mai târziu și de acolo a început cariera ei în pe această ramură. A realizat mai multe producții importante și a obținut rezultate notabile de-a lungul timpului.

În anul 2019 a fost numită una din „Vedetele în ascensiune” ale Hollywood-ului de către revista American Cinematographer. Avea o mulțime de planuri de viitor și pregătea surprize frumoase. Printre filmele la care a avut o contribuție majoră se numără drama polițistă Blindfire (2020), filmul horror The Mad Hatter (2021) și Darlin’, un alt film horror lansat în 2019.

Cum se simte cea de-a doua victimă

Pe lângă uciderea lui Halyna, Alec a mai provocat și rănirea regizorului Joel Souza. Acesta a fost dus de urgență la spital și, din primele informații, starea acestuia ar fi una bună, pentru că ar fi fost deja externat. Purtătorul de cuvânt al centrului medical unde a ajuns regizorul a spus că nu este autorizat să dea informații despre pacienți, dar unul dintre colegii săi a anunțat că ar fi bine.

Deși arma nu era una letală și gloanțele nu ar fi trebuit să fie unele adevărate, se pare că lucrurile nu au fost așa. Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost ceva premeditat și cum de pușca a conținut gloanțe adevărate, care au provocat asemenea pagube.

Comments are closed.