Media

Cine a înlocuit-o pe Lora la Vorbește lumea. Cove are cinci colegi noi

Cinci vedete noi în echipa Vorbește lumea. Plecarea Adelei a adus schimbări mari în emisiunea de la Pro TV. Lora i-a ținut locul câteva luni, dar a decis apoi că vrea să plece din proiect. Ei bine, în locul ei au venit alte cinci vedete care vor face echipă cu Gabriel Coveșanu.

Cine a înlocuit-o pe Lora la Pro Tv

În locul Lorei nu a venit, așa cum poate unii se așteptau, un alt personaj feminin, ci nu mai puțin de cinci vedete care vor face echipă cu Cove.

Prima ediție Vorbește lumea în noua formulă a avut loc luni, 14 iunie 2021. Din echipă fac parte Sore, Theo Rose, Viviana Sposub, Mădălina Petre și Coțofană de la Pro FM.

Cei cinci îi așteaptă în fiecare zi pe telespectatori cu energie și voie bună, știri și subiecte interesante.

Cine a înlocuit-o pe Lora la Vorbește lumea. Cove are cinci colegi noi

Pentru Viviana Sposub a fost o revenire la Vorbește lumea, după o pauză de un an, în care s-a ocupat de alte proiecte. Tânăra a prezentat, în trecut, rubrica Meteo de la Vorbește lumea, în perioada în care era Adela în emisiune.

După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni, a spus Viviana.

Lora a plecat de la Vorbește lumea

După cinci luni în care a ținut locul Adelei Popescu (care urmează să nască), Lora a decis că a venit vremea să părăsească acest proiect, pentru a se ocupa de cariera ei muzicală și de afacerea cu produse de frumusețe pe care o are de ceva timp.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine (…) Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty, a spus Lora.

Nu se știe ce surprize îi mai așteaptă pe telespectatorii Vorbește lumea. Cert este că momentan, Cove face echipă cu cinci tineri plini de viață și dornici să petreacă o vară frumoasă la Pro TV.

Comments are closed.