Media

Cine este Anca Fati, concurenta de la Chefi la cuțite care s-a căsătorit cu elevul ei

La Chefi la cuțite, oamenii talentați în bucătărie își spun poveștile de viață, iar cele mai multe dintre ele sunt impresionante. În ediția de luni, 1 martie 2021, a venit să-și demonstreze talentul o profesoară de Limba engleză, pasionată de gătit. Ea a povestit cum s-a cunoscut cu soțul ei.

Anca Fati de la Chefi la cuțite s-a căsătorit cu elevul ei

Anca Fati este o profesoară de Limba Engleză în vârstă de 40 de ani, din Baia Mare care a povestit tuturor că s-a căsătorit cu elevul ei. Cei doi s-au cunoscut când ea a suplinit la catedră o colegă de la o altă școală. Ea spune că l-a atras la el faptul că era genul de băiat rău, care nu asculta de profesor.

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă”, a povestit profesoara.

Sunt împreună de 14 ani, timp în care s-au căsătorit și au făcut un băiat care acum are 12 ani. Atât soțul ei cât și fiul o susțin în tot ceea ce face, și când vine vorba de cariera didactică, dar și de bucătărie.

Anca Fati a spus că a venit la Chefi la cuțite și pentru bunica sa care s-a luptat de două ori cu cancerul și care este o mare fană a show-ului culinar.

„El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a spus Anca Fati.

Anca Fati a preparat la Chefi la cuțite creier de porc cu ceapa și ou, pe crutoane de pâine și creier pane. A reușit să-i impresioneze pe doi dintre jurați: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, și a plecat acasă cu mult doritul cuțit.

Profesoara de Limbă engleză le-a oferit celor trei chefi câte un tablou pictat de ea.

Comments are closed.