Media

Cine este, de fapt, iubitul Lidiei Buble. Cu ce se ocupă bărbatul

Lidia Buble trăiește acum o frumoasă etapă a vieții sale. După ce a suferit din cauza despărțirii de Răzvan Simion, și-a găsit, în sfârșit, fericirea. Artista este implicată acum într-o nouă relație cu un bărbat misterios, despre care nu se știe prea multe. S-a aflat, însă, cu ce se ocupă și cine este, de fapt.

Lidia Buble are un iubit celebru

De ceva timp se vorbește despre noua relație a Lidie Buble. După despărțirea de celebrul Răzvan Simion, Lidia nu a mai fost văzută în compania altui bărbat, dar se pare că acum și-a găsit partenerul perfect.

Artista nu a recunoscut nimic încă, dar imaginile și comentariile din mediul online dau de înțeles că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Lidia nu se mai ascunde acum și este foarte relaxată.

Deși puțini îl cunosc la noi în țară, se pare că noul iubit al Lidiei este foarte cunoscut în afară și mulți îl știu de pe Netflix. Harlys Becerra are 37 de ani și este originar din Cuba. Are 1.82 metri și o construcție masivă, semn că are grijă de corpul său, la fel ca Lidia. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit

Se pare că ambele femei importante din viața lui Răzvan Simion și-au refăcut viața după separarea de el și ambele sunt extrem de fericite. Înainte de a se iubi cu Lidia, de care s-a despărțit după cinci ani de iubire, Răzvan a fost căsătorit și are doi copii cu Diana Simion.

Anul trecut, în noiembrie, Diana Simion s-a logodit cu Radu Biță, un celebru om de afaceri din Timișoara. Fosta soție a lui Răzvan Simion îl cunoaște de 20 de ani pe bărbat, dar abia acum au dat o șansă iubirii lor, pentru că ambii au fost implicați în alte relații.

În 2019 au început o relație de iubire, iar acum, după doi ani, au devenit oficial soț și soție. Cei doi s-au cununat civil sâmbătă, 4 august, în Timișoara. Diana este foarte încântată de faptul că s-a căsătorit și a publicat mai multe imagini de la marele eveniment, însoțite de descrierea clară: „Da. Suntem o familie!”

Comments are closed.