Media

Cine este Loredana Buțea, noua asistentă a lui Dan Capatos

Dan Capatos are o asistentă nouă în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars. Este vorba despre o tânără care a fost aleasă prin vot de către telespectatorii show-ului de noapte. Începând de luni, ea va apărea în emisiune, alături de Dan Capatos, Cătălin Bordea și Paula Chirilă.

Loredana Buțea, noua asistentă a lui Dan Capatos

Telespectatorii au decis: Loredana Buțea este noua asistentă a lui Dan Capatos, în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars. La o diferență de doar 102 voturi de o altă candidată, tânăra a fost aleasă asistenta lui Capatos. Începând de luni, 22 martie 2021, va apărea în show-ul de la Antena Stars.

Loredana are 23 de ani și este de loc din Brăila. S-a mutat în București pentru studii, ea urmând cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din Capitală. Loredana promovează un stil de viață sănătos și este de dansatoare profesionistă, mai exact vice campioană națională.

Tânăra asistentă de la Xtra Night Show a spus că este născută sub semnul zodiacal al Fecioarei și că este o fire ambițioasă.

Cine este Loredana Buțea, noua asistentă a lui Dan Capatos

Ea a concurat cu alte două tinere dornice să obțină postul de asistentă din emisiunea lui Capatos. Roșcata a obținut 1.229 de voturi din partea telespectatorilor, care au susținut-o prin vot pe pagina de Facebook a emisiunii Xtra Night Show.

Cine este Loredana Buțea, noua asistentă a lui Dan Capatos

 

Foarte aproape de scorul câștigătoarei a fost și Claudia, o altă pretendentă la postul de asistentă. Ea a obținut 1.127 voturi, în timp ce Karina a fost votată de 1.108 telespectatori.

Xtra Night Show s-a mutat de la Antena 1 la Antena Stars. Emisiunea este difuzată de luni până vineir, începând cu orele 22.30 până la 00.30, după reality show-ul Brigitte&Pastramă. Va fi o ediție în plus față de formatul de pe Antena 1 când rula doar de luni până vineri.

Alături de Dan Capatos, în show apare Cătălin Bordea și actrița Paula Chirilă, pe postul de co-prezentatori.

Comments are closed.