Știri externe

Cine este Luke Shaw jucătorul Angliei care a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO

Luke Shaw este eroul meciului din finala EURO 2020. A dechis scorul uimitor, la doar 2 minute de la startul partidei. Este cel mai rapid gol marcat în 63 ani de la înfințarea campionatului. 1 minut și 57 de secunde, acest timp va rămâne în istoria competiței.

Anglia deschide scorul în Finala EURO 2020, Luke Shaw gol spectaculos

Luke Shaw deschide scorul în finala EURO 2020

Luke Shaw eroul Angliei, a deschis scorul în minutul 2 în Finala EURO 2020

Nici bine nu s-au dumerit suporterii din stadion și cei de acasă, când un gol absolut spectaculos, marcat de Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2.

Urale de bucurie și extaz pentru suporterii Angliei, dar și schimbă total sondajele care afirmau că Italia va deschide scorul.

Anglia joacă acasă, iar asta este clar un avantaj. Luke Shaw are 25 de ani și joacă la echipa engleză Manchester United.

Este născut în Mare Britanie și considerat unul din cei mai valoroși jucători ai lumii.

Joacă fotbal de la 7 ani și este declarat fan al echipei Chelsea. A ajuns rapid la echipele mari din fotbalul Angliei.

A jucat până acum 6 meciuri la Campionatul European de Fotbal și un meci la Mondialul din 2014.

Mâine este ziua lui de naștere și am pute spune că și-a făcut singur un cadou de neuitat. Presa internațională relatează că prețul acestuia ar fi crescut în 45 de minute cu un procent de peste 28%.

10 ani la echipa națională a Angliei

În 2011 a fost selecționat la Echipa Națională a Angliei la doar 16 ani și s-a remarcat cu talentul său. Echipă pentru care a jucat în 34 de meciuri.

11 iulie 2021 este data în care s-a marcat cel mai rapid gol din istoria EURO, iar Luke Shaw va fi prezent în panoul de onoare cu această perfomață multă vreme.

Meciurile EURO 2020 au fost transmise de Pro TV. Competiția a fost amânată cu 1 an din cauza situației mondiale.

Următorul EURO va fi în anul 2024.

De departe reluarea competiției în 2021 a fost gura de aer de care întreaga lume avea nevoie pentru revenirea la normal.

Luke Shaw ar putea fi premiat ca jucătorul sezonului.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.