Media

Cine este mama lui Radu Bănică. Cum arată acum fosta lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Bănică este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr, rezultat din relația acestuia cu Camelia Constantinescu. Cei doi au avut o idilă care nu s-a terminat deloc așa cum ar fi sperat, ci cu procese dure, scandaluri și certuri. Iată cum arată acum mama fostului concurent de la Te cunosc de undeva.

Cum arată Camelia Constantinescu

Toată lumea îi cunoaște pe Ștefan Bănică Jr și pe fiul său, Radu, care a devenit celebru mai ales după participarea lui la show-ul Te cunosc de undeva. Cei doi au fost împreună după ce artistul s-a despărțit de Mihaela Rădulescu și înainte ca el să se căsătorească cu Andreea Marin. Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005. Ea a fost prima femeie care l-a făcut tată.

Relația lor nu a fost una prea lungă, dar se pare că între ei au fost sentimente puternice, având în vedere că au împreună și un copil, care a venit la scurt timp după ce s-au cunoscut. Femeia a fost mereu o prezență discretă și niciodată nu i-a plăcut să apară în public. După separarea de artist, nu a făcut nicio declarație și a preferat să lase lucrurile să vină de la sine.

Ștefan Bănică și Camelia s-au despărțit când fiul lor avea doar 4 ani și-a refăcut viața sentimentală alături de un medic stomatolog și pare mai fericită ca oricând. Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. arată extrem de bine, dar se ferește de ochii curioșilor trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor.

Ce a primit Camelia de la Bănică

Camelia Constantinescu și-a refăcut viața după despărțirea de Ștefan Bănică Jr. Ea trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de un medic stomatolog și pare mai fericită ca oricând. Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. arată foarte bine și nu s-a schimbat prea mult, dar continuă să fie la fel de discretă și nu apare în lumina reflectoarelor nici măcar la reușitele fiului său.

După despărțire, Camelia și Ștefan au stat mult timp prin tribunale. După lungi procese, artistul este nevoit să plătească lunar o pensie alimentară lunară de 1.500 de lei. De altfel, fosta iubită a cântărețului a primit, conform unui act notarial semnat în noiembrie 2006, o casă și o mașină.

Comments are closed.