Media

Cine este Mihai Petre de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Mihai Petre a plecat în aventura Asia Express împreună cu soția sa, Elwira. După ce a încheiat colaborarea cu Pro tv, Mihai Petre a plecat pe Drumul Împăraților, participând astfel la filmările pentru sezonul patru al show-ului Asia Express. Multă lume îl cunoaște pe Mihai Petre de la televizor, pentru că de-a lungul timpului a fost implicat în numeroase proiecte tv.

Cine este Mihai Petre de la Asia Express

De profesie dansator profesionist și coregraf, Mihai Petre este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. A fost jurat în cadrul emisiunii Românii au talent, iar apoi, după ce a încheiat colaborarea profesională cu Pro tv, Mihai Petre și-a făcut emisiune pe Youtube.

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat în show-ul de televiziune Dansez pentru tine, dar mulți îl știu de pe vremea când era actor în telenovelele de la Acasă tv.

A început să facă dans sportiv de la vârsta de opt ani, iar până atunci o perioadă a practicat karate. La doar 14 ani era deja campion național la dans sportiv, iar de-a lungul carierei a bifat nenumărate reușite în acest domeniu.

Mihai Petre este căsătorit cu dansatoarea Elwira Duda

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira Duda de mai bine de 10 ani. Cei doi se mândresc cu două fetițe superbe. Mihai a cunoscut-o pe soția lui în Republica Moldova, pe vremea când rămăsese fără parteneră de dans și era în căutare.

Te-ar putea interesa și: Cine este Elwira Petre de la Asia Express

Practic, amândoi împărtășeau aceeași pasiune pe care au ridicat-o la rangul de profesie. Niciunul dintre ei nu s-a gândit atunci că vor deveni parteneri pentru tot restul vieții. Uniți și încrezători au plecat și în aventura Asia Express, pe Drumul Împăraților.

Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote, dormi oriunde, n-ai ce face, deja am început să sar în pat noaptea, o să am o cădere psihică 100%, spunea Mihai Petre referitor la competiția Asia Express.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Cel mai greu le-a fost să găsească o cazare, un acoperiș deasupra capului pe timp de noapte, iar când găseau, de cele mai multe ori, condițiile erau greu de digerat.

Asia Express se vede la tv, pe Antena 1, începând de sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la orele 20.00. Show-ul continuă și în zilele de 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână.

Comments are closed.