Media

Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Patrizia Paglieri a răspuns provocării de a participa în emisiunea Asia Express alături de fiul ei. Împreună au plecat pe Drumul Împăratului și au trăit o experiență de neuitat, care le-a întărit și mai mult legătura mamă-fiu. Patrizia este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, dar și primul jurat femeie al emisiunii MasterChef.

Cine este, de fapt, Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri și fiul ei fac parte din cele nouă echipe de vedete din sezonul cu numărul patru al emisiunii Asia Express. Este un show aventură în care Patrizia a pornit încrezătoare că se va descurca avându-l alături pe fiul ei. În vârstă de 50 de ani, Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din țara noastră.

Vezi și: Cine este Mihai Zarug de la Asia Express

A devenit celebră în România odată cu participarea la show-ul culinar MasterChef în calitate de jurat, fiind prima femeie jurat al acestei emisiuni. Ulterior i-a jurizat pe chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, în sezonul 9.

Patrizia s-a născut în Bahamas, dar a trăit o vreme bună în Italia, după care a decis că vrea să se stabilească în România.

Patrizia Paglieri și-a dorit foarte mult să devină mamă

Puțini sunt cei care știu că ea și-a dorit dintotdeauna un copil, dar nu neapărat și un soț, motiv pentru care era pregătită să apeleze la o clinică de inseminare artificială. Când le-a spus părinților ei ce are de gând, aceștia s-au supărat foarte tare.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ. Aproape au leşinat amândoi la masă. (…) Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică, le-a spus Patrizia părinților ei.

Vedeta se mândrește cu un fiu de 24 de ani, în care își pune toată baza și cu care a plecat încrezătoare pe un drum plin de aventură: Asia Express. Franci, fiul ei, a spus că Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă.

Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Te-ar putea interesa și: Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express

Patrizia Paglieri și fiul ei au plecat în această aventură cu gândul că vor învăța o lecție de viață, dar au primit chiar mai mult de atât.

Despre ce este vorba, vom vedea cu toții începând din 18 septembrie, când Antena 1 va difuza primul episod din noul sezon de Asia Express.

Comments are closed.