Media

Cine este Ruslana Krutas, de la Românii au talent. Mișcările ei depășesc imaginația

Surprize mari în ediția de vineri seara de la Românii au talent. O tânără a impresionat juriul atât de tare încât a primit Golden Buzz-ul din partea actriței Alexandra Dinu. Toată lumea a fost în extaz după ce Ruslana Krutas și-a făcut numărul pe scena concursului de talente

Cine este Ruslana Krutas, de la Românii au talent

O tânără de doar 20 de ani a primit Golden Buzz-ul de la Românii au talent în ediția de vineri seara. Se numește Ruslana Krutas, este din Ucraina și a fost trimisă automat în semifinalele concursului, după ce Alexandra Dinu a apăsat pe Golden Buzz.

Ruslanda Krutas este contorsionistă, iar numărul ei a impresionat pe toată lumea. Înainte de a urca pe scenă și de a prezenta numărului pe care l-a pregătit pentru concurs, Ruslana a declarat că își dorește ca unul dintre jurați să declanșeze Golden Buzz-ul. Până acum, tânăra din Kiev a fost cu spectacolul ei în 25 de țări, iar acum a venit timpul să le arate și românilor ce știe să facă.

Cine este Ruslana Krutas, de la Românii au talent. Mișcările ei depășesc imaginația

Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente, a declarat Ruslana la Românii au talent.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Alexandra Dinu a apăsat pe Golden Buzz

Numărul ei a fost cu adevărat impresionant și aproape că i-a lăsat fără cuvinte pe cei patru jurați. Alexandra Dinu nu s-a putut abține și a decis să apese pe Golden Buzz, acest gest trimițând-o pe Ruslana direct în semifinalele concursului de talente. Actrița a spus că este foarte curioasă de numărul concurentei în semifinală, asta pentru că deja i s-a părut că acum a depășit perfecțiunea.

A fost o nebunie. Tu ca spectator simți durere când o privești. Iar ea părea relaxată. Mi se pare incredibilă scena asta de la Românii au talent. Acestea sunt momentele pe care vrei sa le trăiești. Sun tare curioasă cu ce se va prezenta în semifinală, pentru că nu-mi dau seama cum se poate depăși perfecțiunea, a fost replica Alexandrei Dinu.

Și ceilalți jurați au rămas uimiți de ceea ce poate să facă tânăra de 20 de ani. Andra a spus chiar că îi pare rău că publicul de acasă nu poate simți ceea ce simt ei după ce au văzut numărul Ruslanei Krutas.

Comments are closed.