Media

Cine este soția lui Mihai Bobonete. Incredibil de la ce vârstă sunt împreună: “După 25 de ani de când te-am cunoscut!”

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul actor din serialul de comedie Las Fierbinți se bucură de mare succes în plan profesional, este iubit de o țară întreagă și are tot ce își poate dori un om. Are și o familie minunată, dar relația cu soția lui este una de-a dreptul specială, care rezistă de peste 25 de ani.

Mihai Bobonete și-a cunoscut soția în adolescență

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România. Interpretul celebrului personaj cu același nume din Las Fierbinți este cunoscut de o țară întreagă și puțini sunt cei care nu îl cunosc. Cu toate acestea, soția lui nu este deloc celebră. Îi place să stea departe de lumina reflectoarelor și își trăiește în liniște povestea de iubire alături de soțul ei.

Actorul de la ProTV se poate declara un bărbat de-a dreptul împlinit, având parte de o familie minunată. Datorită soției sale, Cătălina, a învățat să iubească. Cei doi au o poveste de dragoste specială, care durează de peste 25 de ani. Această durată pare a fi una mare, având în vedere că actorul are doar 42 de ani, dar se pare că este cu soția lui de când avea 14 ani, iar ea doar 12.

Vezi și: Mihai Bobonete, bătut cu bâta de un taximetrist. Ce spune actorul despre incident:

Au copilărit împreună, au crescut în același timp și au fost de nedespărțit, iar în anul 2004 au decis să își jure iubire veșnică. După mai bine de 25 de ani, se iubesc tot mai mult și nu au cuvinte care să le exprime ce sentimente au unul pentru celălalt.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată!”, a spus, în urmă cu ceva timp, Bobonete.

Bobonete, între familie și carieră

Bobonete recunoaște că viața sa este destul de aglomerată, dar reușește să se împartă cum trebuie între cea de familie și muncă. Când nu este pe platourile de filmare, merge la spectacolele de stand-up. Chiar și așa, nu uită niciodată de soția lui.

Consideră că familia este cea mai importantă și știe să își organizeze timpul. Nu își neglijează nici familia, dar nici cariera, fanii si pasiunile sale, care îl țin în formă și îl ajută să evolueze.

„Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată’, a precizat Bobonete.

Comments are closed.