Media

Cine este Vincenzo Aiello, care s-a cuplat cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vincenzo Aiello este bărbatul cu care se iubește acum fosta soție a lui Andrei Ștefănescu din Trupa Alb-Negru. Antonia și Vincenzo nu țin ascunsă relația, dar păstrează, totuși, discreția. Antonia și Andrei au divorțat în vara anului 2020. Cei doi au împreună un băiețel.

Cine este Vincenzo Aiello, iubitul Antoniei Ștefănescu

Vincenzo este nepotul lui Joshua Castellano și a devenit cunoscut în România după ce a participat la Chefi la cuțite. Vincenzo are 31 de ani și este italian. A participat de două ori la show-ul culinar de la Antena 1.

Iubitul Antoniei Ștefănescu este managerul unui club, dar marea lui pasiune este bucătăria.

Vincenzo Aiello s-a născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli, iar din 2015 s-a stabilit în București. Tânărul a spus într-un interviu, că i-a fost greu să se adapteze în țara noastră, și că a simțit invidia unor oameni provocată de faptul că provine dintr-o familie cunoscută.

Cel mai nou cuplu din showbiz

Antonia Ștefănescu și Vincenzo formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Antonia a recunoscut că are o nouă relație, dar a spus că își dorește să țină departe de presă viața ei personală.

Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți, a spus Antonia Ștefănescu pentru Spynews.

Cine este Vincenzo Aiello, care s-a cuplat cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat după șapte ani de relație. Anunțul separării definitive a fost făcut public de către Andrei.

Dupa 7 ani de relație, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai, spunea Andrei în iarna anului 2020.

Dacă Antonia și-a refăcut viața sentimentală, nu sunt informații încă despre Andrei. În urmă cu câteva luni, artistul a spus, în emisiunea lui Dan Capatos, că nu se știe ce îi rezervă viitorul. El a ținut să precizeze că a rămas în relații bune cu fosta lui soție și mama copilului său.

Comments are closed.