Media

Cine jurizează Stand-up Revolution, noua emisiune de la Antena 1

Emisiune nouă în grila Antena 1. Fanii acestui post de televiziune au un motiv în plus să stea cu ochii ațințiți spre micile ecrane. Curând, o nouă emisiune de divertisment va apărea la Antena 1, cu doi prezentatori foarte haioși: Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Emisiune nouă de stand-up la Antena 1

Răzvan Copoț și Ilona Brezoianu vor prezenta emisiune Stand up Revolution la Antena 1, un format care își propune să-i sprijine și promoveze pe cei ce care vor să facă o carieră în stand-up.

Din juriu vor face parte tot stand-upperi, celebri în România, cum ar fi: Teo, Costel, Dan Badea și Vio. În emisiune vor apărea și persoane cunoscute, dar și fețe noi care nu au mai făcut stand-up niciodată și vor să spargă gheață și să vadă dacă au talent în această direcție.

Cine jurizează Stand-up Revolution, noua emisiune de la Antena 1

Stand-Up Revolution este se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care îşi doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea şi Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici, a spus Șerban Copoț.

Copoț și Ilona Brezoianu – prezentatori Stand-up Revolution

Copoț prezintă și emisiunea iUmor, împreună cu Dan Badea, dar de data aceasta va face echipă cu actrița Ilona Brezoianu. Tânăra apare și în edițiile de duminică ale matinalului Super Neața cu Răzvan Simion și Dani Oțil.

Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoţii, mai ales că sunt mulţi care fac pentru prima dată asta pe o scenă, aşa că suntem alături de ei, a spus Ilona Brezoianu.

Show-ul are miză mare pentru concurenții care vor reuși să-i dea pe spate cu talentul lor pe cei patru jurați. Cine îi va impresiona va putea avea șansa de a urca pe scenă într-un spectacol alături de greii stand-up-ului din România.

Show-ul va debuta curând pe Antena 1. Este prima emisiune de Stand-up Comedy din România și promite surprize mari telespectatorilor.

Comments are closed.