Media

Cine o va ajuta pe Adela Popescu să crească al treilea copil. Vedeta a vorbit deschis despre asta

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta de televiziune are toate cele necesare pentru venirea pe lume a băiețelului mult așteptat. Are un pătuț pe care îl va pune în dormitorul ei și a lui Radu, iar singura cameră goală din casa nouă o așteaptă pe bonă. Adela și Radu au angajat o bonă din Filipine care îi va ajuta cu creșterea copilului.

Adela va avea bonă filipineză

Dacă nu demult spunea că nu își imaginează o persoană străină în casa ei, iată că odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Adela Popescu a reconsiderat situația. Băiețelul încă nu s-a născut, dar vedeta de televiziune și soțul ei au decis că vor avea nevoie de ajutor. În acest sens, Adela și Radu au angajat o bonă Filipineză.

Multe dintre vedetele din showbiz-ul autohton au apelat la bone filipineze care să le ajute în creșterea copiilor, și se pare că asta vor face și soții Vâlcan.

Despre pregătiri și despre bonă, Adela a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv.

Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică, a spus Adela.

Adela și Radu mai au doi băieți: Alexandru și Andrei, iar cel de-al treilea va purta un nume care începe tot cu litera A. Cei doi soți și-au dorit foarte mult o fetiță, ceea ce înseamnă că nu este exclus să devină părinți pentru a patra oară.

Comments are closed.