Știri

Cine poate fi următorul concurent eliminat de la Survivor. Faimoșii îl consideră veriga slabă a echipei

Competiția Survivor este una dintre cele mai urmărite show-uri ale momentului. Deși este abia la început, este extrem de complicată și au început eliminările pe bandă rulantă. Se pare că și alți concurenți vor pleca din competiție și câțiva deja sunt pe lista neagră.

Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor

Competiția Survivor este din ce în ce mai complicată. Probele sunt tot mai grele și concurenții trebuie să dea tot ce e mai bun din ei pentru a rezista tot mai mult în concurs. Roxana Ciuhulescu a fost ultimul concurent eliminat, la care nimeni nu se aștepta să plece atât de repede în competiție.

Roxana Ciuhulescu era extrem de determinată și își dorea să ajungă tot mai departe în competiție. A luptat cu toate forțele ei și încerca să aducă puncte echipei, dar se pare că atât a rezistat în competiție.  Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiție, după ce medicul a hotârât că așa este mult mai bine pentru ea.

După mai multe controale amănunțite în urma accidentării pe care a avut-o la picior, specialiștii au decis că Faimoasa nu mai poate continua în concurs. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost luată cu targa în toiul nopții și transportată cu ambulanța la spital, iar ziua următoare nu i-a fost deloc bine. Astfel, specialiștii au ajuns la concluzia că jocul trebuie să se oprească pentru ea.

“Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici”, a transmis prezentatorul Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare.

Roxana a mărturisit că îi pare foarte rău pentru ce se întâmplă și susține că și-ar fi dorit să stea mai mult în această competiție.

Cine ar putea pleca de la Survivor

Faimoșii au intrat la jocul de imunitate individuală, după ce au pierdut în fața Războinicilor cu 9-10. A fost o probă grea, la care concurenții au trebuit să se concentreze și să dea tot ce au avut mai bun, lucru pe care nu toți l-au reușit.

Pentru că au pierdut proba, Faimoșii au fost nevoiți să facă nominalizări. Fostul fotbalist al Rapid București și Foresta Suceava, alături de Otilia și Andreea Tonciu sunt propuși pentru eliminarea ieșirea din Survivor România.

Cătălin Zmărăndescu este cel care a propus eliminarea lui Niță, explicând că acesta are probleme cu spatele. Fostul sportiv nu este deloc dezamăgit și spune că înțelege alegerea colegului său care are în spate o carieră sportivă uimitoare.

”Mă așteptam. Vine nominalizarea din partea unui om cu o carieră sportivă incredibilă. Știe ce înseamnă o competiție. Așa cum am spus-o și eu la început. Acum, din punct de vedere sportiv, sunt cel mai slab component al acestei echipe. E normal să gândim în beneficiul echipei. În momentul de față, eu sunt veriga slabă din această echipă. E o decizie normală. Sunt împăcat. Așa a vrut Dumnezeu. Sunt lucruri pe care nu le pot controla”, a spus Robert Niță

Comments are closed.