Media

Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie: “S-a dezbătut succesiunea”

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a provocat mari controverse și continuă să fie un subiect extrem de dezbătut chiar și acum, la câteva luni de la tragicul eveniment. Se vorbește tot mai mult acum despre averea regretatului artist, despre care s-ar fi decis cui ar urma să rămână.

Cine primește toată averea lui Mâțu

Carmen Obârșanu, avocatul lui Petrică Mâțu Stoian, a dezvăluit cine va moșteni averea regretatului interpret de muzică populară. După aproape jumătate de an de la deces, instanța a decis cine este în măsură să obțină toate bunurile celebrului interpret, după ce s-au făcut multe speculații în acest sens.

Carmen Obârșan, avocatul artistului, a declarat public că deține certificatul de moștenitor cu ajutorul căruia va face dreptate. Astfel, avocatul a precizat că averea regretatului cântăreț va ajunge la familia sa și nu la stat, așa cum s-a tot spus în ultima perioadă. Astfel, surorile lui Mâțu și nepoții acestuia sunt persoanele în măsură să se bucure de tot ce a strâns interpretul în timpul vieții.

“Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului. Familia (n.r. va moșteni averea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor.”, a declarat Carmen Obârșan la Antena Stars.

Dacă se va dovedi că primise ceva pe drepturi de autor, și acești bani vor ajunge tot la apropiații artistului. S-a spus că totul va reveni statului, dar se pare că legea obligă la împărțirea averii între rude.

În continuare, avocatul susține că vinovată de moartea artistului este clinica la care mersese la recuperare, pentru că nu și-a dat interesul suficient. Deși starea acestuia era gravă, nu era în situația în care să nu poată fi transferat la un spital de specialitate, undă să primească îngrijirile necesare. Aceasta a mai spus că medicamentele care i-au fost administrate cântărețului între orele 6 și 16 i-au făcut mai mult rău decât bine și ar avea dovezi în acest sens.

Comments are closed.