Magazin

Circ total la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu a mai rezistat și a dat afară o concurentă

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu s-a văzut nevoită să intervină între două concurente, după ce tinerele deveneau tot mai violente una cu cealaltă.

Momentele ce s-au petrecut de curând în Casa Dragostei și au fost considerate de-a dreptul șocante de către fanii emisiunii de pe Kanal D. Mai exact, vedeta show-ului transmis de Kanal D a decis să ia măsuri când a observat că lucrurile degenerează cu mult.

Incidentul a avut loc de curând în platoul de filmare localizat în Turcia. Doua dintre participantele din sezonul actual al emisiunii de matrimoniale s-au luat la harță, iar una dintre ele a sărit chiar la bătaie.

Prezentatoarea Cristina Dorobanțu a dat afară o concurentă de la Puterea Dragostei. Scandal total între Andrada și Adriana
Văzând toate acestea, Cristina Mihaela Dorobanțu a decis să intervină între Andrada și Adriana, atunci când tinerele se certau foarte tare. Vedeta de la Puterea Dragostei a răbufnit când a realizat ce se întâmplă și a decis să îi dea o lecție Andradei.

Episodul șocant s-a petrecut între cele două concurente și Andrada a fost dată afară din platoul emisiunii chiar de către moderatoare. În plus, totul s-a petrecut după ce aceasta a sărit la bătaie la Adriana. Sătulă de momentele ieșite din comun, șatena a fost nevoită să ia o asemenea decizie.

Totodată, Andrada a început acest conflict și după ce a aruncat cu un obiect către cea de-a doua participantă, cu scopul de-a o lovi. Văzând cum se complică lucrurile, dar și că totul ar putea degenera cu mult, Cristina Mihaela Dorobanțu a considerat că trebuie să aibă un cuvânt de spus.

Mai mult, a dat-o afară din platou pe Andrada și la scurt timp cel care a încercat să mai diminueze scandalul de mari proporții a fost și iubitul tinerei, pe nume Cazi.

Concurenta de la Puterea Dragostei s-a calmat cu greu și momentele neobișnuite au putut fi urmărite și de către telespectatori, care au asistat la un show de proporții.

Clipele tensionate au avut loc și când Adriana a jignit-o foarte tare pe Mariana. “E penibilă și proastă! Punct!”, a spus Adriana despre cea de-a doua participantă. La scurt timp a venit și replica din partea acesteia.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.