Magazin

Citate de toamnă. Ce ți se potrivește în funcție de zodie

Toamna aceasta ni se potrivesc mai multe citate, în funcție de zodia care ne reprezintă. Fiecare nativ este reprezentat de o morală interesantă, așa că ne-am gândit să îți spunem ce ți se potrivește anotimpul acesta. Vezi după ce idee ar trebui să te ghidezi toamna aceasta.

Citatul potrivit în funcție de zodie

Fiecărei zodii i se potrivește un citat motivațional, de care să țină în cont în unele dintre cele mai dificile situații. Fiecare nativ are un citat care să îl reprezinte și după care să se ghideze când are nevoie de un sfat.

Zodia Berbec

Acasă este locul unde ești iubit cel mai mult și te porți cel mai urât. – Marjorie Pay Hinckley

Acest citat îl reprezintă pe Berbec, pentru că mereu se poartă cu cei dragi nepotrivit și mult prea dur, deși aceștia sunt cei care îl iubesc cel mai mult și îi vor mereu binele.

Mihai Voropchievici: ce zile norocoase ai în septembrie, în funcție de zodia ta

Zodia Taur

„Eu sunt stăpânul destinului meu. Eu sunt căpitanul sufletului meu.” William Ernest Henley

Taurii sunt extrem de determinați și reușesc mereu ce își propun. Nu acceptă sfaturi de la nimeni și consideră că doar ei sunt cei care trebuie să ia decizii.

Cele mai guralive zodii. Spun multe și nu fac nimic

Zodia Gemeni

„Ce nu te omoară, te face mai puternic.” Friedrich Nietzche

Gemenii nu renunță niciodată, indiferent de cât de greu le este. Chiar dacă trec prin experiențe extrem de grele, nu se dau bătuți.

Zodia Rac

„O zi în care nu ai râs e o zi pierdută.” Charlie Chaplin

Racii sunt unii dintre cei mai amuzanți nativi. Indiferent de cât de greu le este, vor găsi o cale de a se distra și de a zâmbi, pentru că doar așa pot merge mai departe.

Zodia Leu

„La sfârșit, numai trei lucruri contează: cât de mult ai iubit, cu câtă blândețe ai trăit și cu câtă grație ai renunțat la lucrurile care nu erau pentru tine.” Buddha

Leii urăsc să stea în locuri în care nu se simt bine și în viața unor persoane lângă care nu se simt confortabil. Iubesc cu toată ființa lor, dar la fel de ușor pleacă dacă nu le convine ceva.

Zodia Fecioară

„Dragostea voastră mă face mai puternic. Ura voastră mă face să fiu de neoprit.” Cristiano Ronaldo

Fecioarele sunt de neiertat când cineva le greșește. Sunt foarte prietenoase și își fac ușor prieteni, dar la fel de ușor pot renunța și se răzbună dacă le-ai greșit cu ceva.

Zodia Balanță

„Astăzi nu ai trăit cu adevărat până nu ai făcut ceva pentru cineva care nu te va putea răsplăti niciodată.” John Bunyan

Balanțelor le place să ajute mereu și niciodată nu așteaptă nimic în schimb. Sunt dedicate și le place să vadă că cei din jur sunt fericiți datorită lor.

Zodia Scorpion

„În momentul în care nu te vei mai aștepta ca oamenii să fie perfecți, îi vei iubi pentru cine sunt ei cu adevărat.” Donald Miller

Scorpionii tind să caute perfecțiune la cei din jur, dar realizează repede că nu despre asta este vorba. Sunt prietenoși și iubitori, dar uneori se lasă atrași de copertă.

Zodia Săgetător

„Nu mă interesează să fiu cel mai bogat om din cimitir. Să merg la culcare știind că am făcut ceva minunat… asta mă interesează.” Steve Jobs

Săgetătorii mereu se gândesc la fericire și pentru ei, banii contează prea puțin. Sunt modești și nu cer prea multe de la viață, doar să fie fericiți.

Zodia Capricorn

„Călătorește – cât de mult poți, cât de departe poți, atât cât mai poți. Viața nu trebuie să fie trăită într-un singur loc.”

Capricornilor le place să călătorească, să cunoască locuri și persoane noi. Sunt deschiși la noi provocări și se plictisesc foarte repede de locurile natale, vor să descopere mereu.

Zodia Vărsător

„Ți-a fost dăruită viața. E datoria ta (dar și dreptul tău de om) să găsești ceva frumos în ea, indiferent cât de mărunt.”

Vărsătorii iau tot ce e mai frumos de la viață și se mulțumesc mereu cu ce au. Chiar dacă le este greu, vor găsi un motiv de bucurie.

Zodia Pești

„Scopul nostru principal în această viață este să-i ajutăm pe alții. Dacă nu putem să-i ajutăm, măcar să nu-i rănim.” Dalai Lama

Mereu, Peștii se gândesc mai mult la ceilalți decât la ei. Dacă cei din jur sun fericiți, cu siguranță și ei vor fi.

Comments are closed.