Știri externe

Clipe de groază pentru un artist celebru! Soția lui a fost operată de urgență la inimă

Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști ai momentului a trecut plin clipe de groază în urmă cu ceva timp. Tânăra lui soție a fost operată pe inimă, după ce medicii i-au pus un diagnostic extrem de grav.

Hailey Bieber a fost operată la inimă

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuți artiști la nivel mondial. Se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni, dar lucrurile nu sunt tocmai roz. Se pare că acum a primit o lovitură grea de la viață, iar soția lui, Hailey, a fost operată de urgență la inimă.

Hailey Bieber a cerut ajutor după ce a început să se simtă rău. Astfel, supermodelul de 25 de ani a fost transportat la spital, având simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral, dar se pare că problema era cu totul alta. Se pare că  avea un cheag de sânge care s-a deplasat la creier și i-a provocat un atac ischemic tranzitoriu.

Mai exact, medicii au informat că s-a găsit “o clapetă între camerele din dreapta și din stânga ale inimii”, care se închide la naștere, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cazul ei. Astfel, a avut nevoie de această intervenție la 25 de ani, când lucrurile s-au agravat.

Hailey se recuperează rapid

Justin Bieber și-a asigurat fanii că soția lui este bine și foarte puternică. De altfel, și Hailey a vorbit despre toată experiența într-un vlog de pe canalul său de YouTube. Vedeta a explicat întreaga procedură și a mărturisit că se bucură că a scăpat cu bine, pentru că afecțiunea era de gradul cinci, extrem de gravă.

Acum, Hailey Bieber se simte bine, după ce medicii au folosit o procedură specială pentru a-i închide gaura din inimă. Are nevoie de recuperare, dar se simte foarte bine și speră că își va reveni rapid.

„Sunt foarte ușurată că voi putea să trec din această situație cu adevărat înfricoșătoare și să-mi trăiesc viața”, a spus ea.

Comments are closed.