Media

Colega medicului e la ATI care s-a sinucis, mesaj pentru cei care îl judecă pe răposat: “Cine v-a cerut părerea?”

O tragedie de proporții a avut loc în rândul medicilor din România. Un medic rezident de doar 28 de ani, cu toată viața înainte și cu o carieră la început de drum, și-a pus capăt zilelor din motive știute doar de el. Decizia sa a fost aspru judecată de oameni, care i-au adresat vorbe dureroase, motiv pentru care una dintre colegele sale a intervenit și a transmis un mesaj important tuturor.

Medicul de la ATI s-a sinucis din cauza oboselii

Medicul de la ATI a fost găsit în stare de inconștiență de către mama lui, care a chemat imediat ajutoare. Echipa ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic pentru tânăr și a confirmat deceseul. Se pare că și-ar fi injectat în sânge o substanță folosită pentru anestezierea pacienților, care, în cazul lui, a dus la deces.

Se vorbește tot mai mult despre faptul că tânărul erau un medic bun, care lucra la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. Mai mult, era foarte dedicat, cu o mare perspectivă și muncea foarte mult în ultima vreme, motiv pentru care ar fi putut apela la acest gest din cauza oboselii care s-a acumulat. Cei care îl cunosc spun că era epuizat în ultima perioadă.

Totuși, vorbele rele nu au ezitat să apară. Mulți l-au judecat pe tânăr pentru gestul făcut și nimeni nu s-a gândit ce probleme sunt în spatele unei sinucideri.

Colega medicului, mesaj pentru cârcotași

În timp ce mai mulți medici au declarat că Vlad a fost foarte obosit în ultima perioadă, o altă colegă, apropiată tânărului, a intervenit să discute despre acest subiect. Doctorița a ținut să clarifice situația și să le transmită câteva mesaje celor care spun vorbe urâte despre Vlad.

Femeia a explicat că nu i se pare normal să comenteze cu răutate cei care nu știu cât de greu este să fii medic, să ai responsabilități și să te confrunți cu oboseala zile la rând. Colega lui Vlad este de părere că tânărul nu este de condamnat pentru gestul lui, ci ar trebui să ne dea de gândit și să înțelegem prin ce a trecut acesta în ultima perioadă, de a ajuns într-o astfel de situație.

Comments are closed.