Magazin

Compatibilitățile lunii August. Ce zodii se potrivesc perfect și pot începe o relație la finalul verii

Luna August este una a iubirii. Astrele ne arată care sunt compatibilitățile ultimei luni de vară, după care ne putem lua dacă vrem să începem o relație sau ne îndrăgostim la prima vedere. Ei bine, trebuie să știi că de vină este zodia persoanei respective.

Semnele zodiacale care se potrivesc

Zodiacul ne arată cele mai bune compatibilități între zodii în luna August. Racii și Peștii se vor înțelege cel mai bine în luna august 2022. Cele două zodii se înțeleg perfect și formează o pereche pe cinste. Fac casă bună și reușesc să îi inspire pe cei din jur în ceea ce privește felul în care se comportă în cuplu.

Vezi și: Top 4 zodii care primesc bani mulți în luna august 2022. Li se schimbă viața

Racii au parte de mult ajutor din partea Peștilor, mai ales că au multe de făcut luna aceasta. Cele două zodii devin mai îndrăznețe și puse pe distracție. Împreună vor face tot ce nu au îndrăznit până acum.

Leii și Săgetătorii sunt cei mai buni complici la finalul verii. Au planuri mărețe, pe care doar împreună le pot duce la bun sfârșit. Își pun în cap cele mai nebune idei, dar vor reuși să le îndeplinească.

Îndrăgostiții lunii August

Leii sunt extrem de energici, în timp ce Săgetătorii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și nu aberează deloc. Pornesc într-un voiaj care le va schimba viața, care îi va ajuta să se redescopere și să afle cine sunt cu adevărat.

Gemenii și Balanțele s-au înțeles mereu bine, dar lucrurile excelează acum. În august, relația lor va fi și mai sudată, mult mai puternică decât s-ar fi așteptat. Când Gemenii sunt pe punctul de a exagera și de a scoate lucrurile de sub control, Balanțele sunt acolo să le tempereze și să le țină cu picioarele pe pământ.

Cei care formează un cuplu și nu s-au decis să facă următorul pas vor avea ocazia ca de data asta să meargă mai departe. Se înțeleg foarte bine și nu mai au de ce să piardă vremea.

Comments are closed.