Media

Connect-R, de la sărăcie la succes. Artistul a avut o copilărie grea, dar o ambiție de fier

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. El a reușit să-și facă o mulțime de fani, să demonstreze că are talent și să ajungă la un nivel mare, cu o carieră de succes, însă doar el știe cât de greu i-a fost să ajungă aici. Artistul a avut o viață grea, iar copilăria l-a marcat din toate punctele de vedere, dar l-a și întărit considerabil.

Connect-R- săcăria l-a împins către succes

Connect-R este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști din țara noastră. Pe numele său real, Ștefan Relu Mihalache, este exemplu de român care a avut o copilărie grea, a trăit timpuri deloc bune, dar nu s-a dat bătut și a făcut tot ce a putut pentru a-și îndeplini visul.

Connect-R provine dintr-o familie modestă, care nu a avut posibilitatea de a-l ajuta prea mult în carieră atunci când vine vorba de finanțe, deși s-a bucurat de tot sprijinul moral din partea părinților. Connect-R a avut tot felul de joburi prin care strângea bani cu care să plătească studiourile de înregistrare și nu s-a dat înapoi de la niciun fel de muncă, pentru că visul lui era mai presus de orice.

“Ţin să amintesc, ca să îmi plătesc orele de studio trebuia să am tot felul de joburi: am vândut ziare în intersecţii, am împărţit pliante, am fost om de xerox, mergeam cu tata la construcţii. Toate aceste venituri le foloseam pentru închirierea unui studio în care să înregistrez”, a mărturisit artistul.

Connect-R, judecat aspru din cauza etniei

Connect-R este printre puținii artiști din țara noastră care au militat pentru egalitatea oamenilor și s-a mândrit mereu cu etnia sa. În urmă cu mai mulți ani, el a ținut să le spună tuturor din ce etnie face parte și a ales un moment special, unul dintre concertele sale, la care erau prezenți o mulțime de fani care au apreciat gestul lui.

În copilărie, artistul preferat al românilor a fost aspru judecat pentru etnia lui. Încă de la școală, profesorii și colegii îl marginalizau, dar în timp s-a obișnuit cu ideea și se mândrește cu cine este.

“Învățătoarea m-a pus din prima zi să stau în ultimele bănci, deși nu eram cel mai înalt, iar când avea inspecții mă învoia ca să nu-i stric ora

Am ajuns acasă și am luat o perie de sârmă, săpun și am inceput să mă frec pe mână. Și acum am semnul. În mintea mea era ideea că trebuie să scap de culoarea asta, care era ceva ca o murdărie și să fiu ca ceilalți copii.”, mărturisea Relu.

Comments are closed.