Media

Connect-R, totul despre depresie. De ce s-a îmbolnăvit artistul și cum s-a vindecat

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Se bucură de mare succes în plan profesional și are o activitate interesantă, iar fanii îi sunt mereu alături. Cu toate acestea, puțini știu ce probleme mari a avut artistul de-a lungul vieții. Depresia a pus stăpânire pe el, după ce fiica sa de doar un an s-a îmbolnăvit.

Connect-R a făcut depresie după îmbolnăvirea fetei

Connect-R trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit tată. Celebrul artist are o fetiță cu Misha, fosta lui soție. Are 7 ani și își face părinții cei mai fericiți zi de zi, uimindu-i cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu roz.

La doar un an după ce s-a născut, fiica sa, Maya, a fost la un pas de a-și pierde viața, dezvoltând mai multe probleme de sănătate și complicații. După vaccinul de un an, a făcut otită și imunitatea i-a scăzut aproape de 0, ceea ce a făcut necesară intubarea micuțeii.

Din acel moment, de când a realizat cât de gravă e situația, Connect-R a intrat în depresie. A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru artist, care se temea tot mai mult pentru viața micuței Maya.

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie’, a declarat Connect-R.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Connect-R: “În ce iluzie trăiam eu”

Connect-R mărturisește că era de neclintit până să aibă parte de această experiență neplăcută, care parcă l-a trezit la realitate. Artistul spune că depresia a pus stăpânire pe el și, deși mergea la medici buni, parcă lucrurile nu se îmbunătățeau și se simțea din ce în ce mai rău.

Artistul a explicat că rugăciunile și apropierea de Dumnezeu au fost cele care l-au ajutat să scape de depresie. Când a descoperit cine este cu adevărat și când s-a apropiat mai mult de Cel de Sus, a reușit să se vindece complet.

„Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile’., a adăugat artistul.

În prezent, Maya se simte bine și petrece timp cu ambii părinți. Chiar dacă au divorțat, el și Misha au o relație frumoasă de dragul fetiței lor. Merg în vacanță în familie și încearcă să o facă pe fetiță să nu simtă lipsa niciunuia.

Comments are closed.