Știri

Copii arși cu ciorbă fiartă. Fetița de doi ani are arsuri pe 90% din corp

Tragedie de neimaginat în județul Vaslui, unde doi copii au fost arși cu ciorbă fiartă. În urma incidentului nefericit o fetiță de doi ani și nouă luni s-a ales cu arsuri grave pe 90% din suprafața corpului.

Cei doi copii arși sunt acum în grija medicilor

UPDATE: Potrivit unor informații ale reporterilor Antena3, copiii s-ar fi jucat în jurul unei mese pe care se afla o oală cu ciorbă fierbinte. Cei doi s-au agitat în jurul mesei până au tras oala cu ciorbă pe ei.

Fetița se află în stare gravă cu arsuri de gradele 2 și 3 pe 90% din suprafața corpului. Medicii fac tot posibilul să o stabilizeze. În acest moment nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care a avut loc acest accident tragic.

Tot ce se știe este că cei doi copii au fost aduși la Spitalul din Huși cu mijloace proprii, pacienții prezentând arsuri provocate de lichide fierbinți, conform declarațiilor oferite de medicul Ana Maria Ungureanu, managerul Ambulanței Vaslui.

Băiețelul este într-o stare mai bună, având arsuri pe numai 6% din suprafața corpului.

Cei doi copii urmează să fie transferați la Spitalul Sfânta MIași. În aceste momente medicii fac toate demersurile necesar epentru ca transferul să fie cât mai rapid. Potrivit ultimelor informații se așteaptă aprobarea pentru elicopterul SMURD.

Aparatul de zbor urmează să îi preia pe cei doi copii și să îi ducă la spitalul din Iași într-un timp cât mai scurt.

Știre în curs de actualizare

Comments are closed.