Știri externe

Copil de șase ani, mort după ce s-a agățat de mașina mamei lui. Femeia voia să-l părăsească

O mamă a făcut un gest exagerat, pe care avea să-l plătească cu viața chiar unul dintre copiii săi. Mamă pentru trei copii, i-a dus într-un parc și fără milă i-a părăsit acolo, după care s-a urcat în mașină și a plecat. Femeia nu avea să știe că unul dintre copii, cel de șase ani, s-a prins de mânerul ușii de la autoturism ca cea care i-a dat viață să se oprească și a căzut mortal.

S-a prins de mașină și a căzut

Brittany Gosney este o mamă a trei copii, în vârstă de 29 de ani. Cei trei au fost duși într-un parc din Ohio, pentru a fi abandonați! Inițial, au crezut că au fost aduși la joacă și s-au pus pe treabă, dar apoi au realizat că mama lor este pe punctul de a-i lăsa acolo.

Femeia intenționa să plece fără ei și copilul cel mare a observat că se îndreaptă către mașină. Băiețelul cel mare, James Hutchinson în vârstă de șase ani, a încercat să o oprească pe mama lui când a văzut că nu îi ia și pe ei cu mașina. Femeia nu s-a mai uitat în urmă, fără a se gândi ce urmează să se întâmple.

James Hutchinson, băiețelul cel mare, a vrut să își oprească mama, însă a sfârșit tragic. Cel mic s-a prins de mânerul ușii, dar mama nu a mai observat. Viteza a devenit din ce în ce mai mare și copilul a căzut, iar mama abia atunci a observat.

Femeia s-a întors să ascundă cadavrul

Femeia nu și-a revenit din momentul de nebunie și a vrut să-și ducă planul la sfârșit. Când a realizat ce se întâmplă, s-a întors în parc nu pentru a-i lua pe copii, ci pentru a-l ascunde pe cel mort, care nu a putut rezista impactului.

Femeia și-a ascuns copilul în propria lor casă, dar două zile mai târziu, iubitul ei în vârstă de 43 de ani a venit cu o idee pentru a scăpa de el. Aceștia au luat cadavrul și l-au aruncat în râul Ohio. Femeia și-a mărturisit vina șase luni mai târziu, dar anchetatorii nu au găsit nici acum trupul neînsuflețit.

Mama este acum în spatele gratiilor și a primit 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor, precum și 36 de luni pentru fiecare acuzație adusă de periclitare a vieţii fiecăruia dintre copii.

Comments are closed.