Media

Copilul este pe drum, și de acum urmează nuntă. Când se mărită Nicole Cherry

Nicole Cherry este însărcinată și va deveni mamă în luna decembrie a acestui an. Ea și iubitul ei sunt foarte îndrăgostiți și abia așteaptă să-și strângă bebelușa în brațe. Nicole spune că va avea o cireșică și este încântată peste măsură, pentru că dintotdeauna și-a dorit să fie o mamă tânără. Cum bebelușul este pe drum, cei doi viitori părinți se gândesc și la nuntă, însă nu vor să grăbească lucrurile.

Când se mărită Nicole Cherry

Într-un interviu recent, Nicole Cherry a declarat că nu a fost cerută în căsătorie și că inelul pe care îl poartă este tot de la iubitul ei, dar nu i-a fost dăruit cu scopul de a o cere în căsătorie. Vedeta a spus că va avea loc și nunta, cel mai probabil în 2022, dând de înțeles că ar fi făcut-o mai devreme dacă nu intervenea pandemia.

Momentan noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile.

Deocamdată toate gândurile se îndreaptă către micuța ce va veni pe lume anul acesta în luna decembrie. Nicole își dorește ca fetița să se nască în zodia Săgetător.

Cine este Florin Popa, iubitul artistei Nicole Cherry

Florin Popa este cel cu care cântăreața va întemeia o familie. Spre deosebire de ea, el nu este persoană publică, ci om de afaceri. Florin este cu 8 ani mai mare decât iubita lui, iar Nicole a spus, la un moment dat, că vede ca pe un atu diferența de vârstă dintre ei. Tânărul are 30 de ani și este managerul unui magazin GSM.

Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent, a spus artista.

Cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul tatălui artistei și nici prin gând nu le-a trecut atunci că vor deveni o familie.

Comments are closed.