Media

Corina Caragea a dezvăluit secretul părului ei superb. Despre asta era vorba, de fapt

Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi și cine nu a admirat-o măcar o dată pentru podoaba sa capilară fără de cusur. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro tv se mândrește cu un păr superb care îi încadrează perfect chipul senin. Pentru că a tot fost întrebată, de-a lungul timpului, care este secretul părului ei, Corina Caragea a răspuns, în scris, pe blogul său.

Secretul părului Corinei Caragea. Cum reușește să-l întrețină

Modestă din fire, Corina Caragea a spus că nu crede că este în măsură să dea sfaturi, sau să se laude cu părul ei, dar un lucru e clar: a avut parte de o moștenire genetică pe care o întreține.

În mod surprinzător, vedeta nu apelează la produse miraculoase, ci este atentă să aibă un păr îngrijit, spălat și tuns la vârfuri la timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Mai presus de toate, este important de menționat faptul că, Corina Caragea nu a apelat niciodată la decolorări, vopsit sau alte transformări radicale care i-ar fi afectat calitatea și sănătatea podoabei capilare.

Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat și tuns la vârfuri la timp. Aceștia sunt primii pași pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roșu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări și alte atașamente false, a spus Corina Caragea în blogul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Vedeta știrilor sportive de la Pro tv a recunoscut că și ea se confruntă cu perioade în care îi cade foarte mult păr și atunci aplică o mască naturală pe care o prepară singură, în casă.

Masca pe care Corina Caragea o aplică pe păr este alcătuită din: patru gălbenușuri de ou, ulei de măsline sau de cocos adus la temperatura camerei, bitter suedez, vitamina A și vitamina E și ulei de ricin.

Uneori aplică pe păr ulei de cocos pe care îl lasă să acționeze câteva ore. Corina Caragea are grijă să-și ia aportul de vitamine, să bea apă, să doarmă suficient și să aibă grijă de părul ei în fața soarelui arzător. Ea spune că dacă vrei să ai un păr sănătos, prima dată trebuie să acționezi la interior și abia apoi la exterior.

Comments are closed.