Media

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt îngroziți: “Moartea e mai aproape ca oricând”

Nota editorului: Acest articol a fost publicat inițial pe data de 18 MARTIE 2021.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt îngroziți de proporțiile problemelor pe care le-a adus coronavirusul în viețile oamenilor. Cei doi interpreți de muzică lăutărească trăiesc cu frica în sân, mai ales după ce un membru al familiei lor s-a infectat și este internat la spital.

Cornelia și Aurel Pădureanu se tem tare de coronavirus

Cei doi mari artiști din țara noastră se tem să nu se infecteze cu noul virus, mai ales după ce acesta a pătruns în familia lor. Ginerele maestrului Aurel Pădureanu a fost infectat și este internat la spital. Din fericire, starea lui de sănătate este una bună, iar familia îl așteaptă acasă.

„Soțul fiicei mele e și el internat cu Covid, dar e într-o stare bună, slavă Domnului. Toată lumea e răcită în ultima vreme, și noi suntem răciți, ne luăm medicamentele. Când vine boala asta parcă totul s-a terminat”, a declarat Pădureanu pentru Fanatik.

Aurel Pădureanu a declarat pentru Fanatik că de când se știe nu a mai văzut atâția oameni bolnavi și atâtea probleme de sănătate. Artistul spune că și el și Cornelia Catanga au o vârstă și că le este frică să ajungă la spital, în aceste condiții.

Catanga și Pădureanu se roagă pentru Ploieșteanu

Îngrijorarea lor s-a acutizat când au aflat prin ce trece prietenul și colegul lor Nelu Ploieșteanu. Acesta s-a infectat cu coronavirus și este în stare critică la Spitalul Floreasca. Plămânii lui sunt afectați într-o proporție covârșitoare, iar toți cei care îl cunosc să roagă să-și revină.

La fel fac și Catanga cu Pădureanu care sunt au fost devastați de vestea cum că Nelu Ploieșteanu este intubat la spital.

Nu am îndrăznit să îl sun, vă dați seama, știind prin ce trece, dar ne rugăm pentru el. Îi doresc din tot sufletul să se roage toți prietenii pentru el. A început să ne fie frică să mai trăim văzând ce se întâmplă. Moartea e mai aproape ca oricând de oameni, a spus Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu a spus că a vorbit cu Nelu Ploieșteanu în urmă cu două săptămâni, și că acesta nu avea nicio problemă de sănătate atunci.

Comments are closed.